Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya sexfilmen som kan fälla sexanklagade R Kelly

R Kelly har anklagats för sexuella övergrepp mot tonårsflickor. Foto: M. SPENCER GREEN / AP TT NYHETSBYRÅN

R Kelly har anklagats för att i årtionden utsatt tonårstjejer för sexuella övergrepp. 

Flera av hans offer har trätt fram i dokumentären ”Surviving Kelly” – som resulterat i att en ny polisutredning inletts. 

Nu uppger åklagare att de har en film som påstås visa när R Kelly har sex med en 14-årig tjej, skriver CNN. 

R. Kelly, 51, som egentligen heter Robert Kelly, har anklagats för sexuella övergrepp och trakasserier i flera årtionden. 

I dokumentären ”Surviving Kelly” har flera kvinnor trätt fram och berättat om övergrepp som de utsatts för. Flera av kvinnorna berättar också om hur de hållits fångna i sektliknande förhållande i artistens hem. 

Kvinnorna vittnade om att de inte fick lämna sina rum och var tvungna att tilltala honom som ”daddy” (pappa).  

Efter dokumentären har polisen i delstaten Georgia. Enligt uppgiftslämnare till den amerikanska sajten TMZ har polisen i Fulton County öppnat en undersökning, för att utreda anklagelserna som kommer fram mot stjärnan. Utredningen har startat helt till följd av dokumentärserien på Lifetime, skriver sajten.

Nya sexfilmen som kan fälla R Kelly

Nu rapporterar CNN att åklagare har kommit över en film som sägs visa hur R Kelly har sex med en minderårig flicka i 14-årsåldern. 

Filmen ska vara drygt 42 minuter lång och mannen som lämnat över filmen ska ha umgåtts med såväl artisten som offret. 

Advokaten Michael Avenatti har bekräftat uppgifterna på sitt Twitterkonto där han bekräftar att de har filmen i sin ägo. 

Vi kommer fortsätta att arbeta hårt för att ställa det här djuret till svars”, skriver han. 

 

https://twitter.com/MichaelAvenatti/status/1096028386189701120?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1096028386189701120&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.huffpost.com%2Fentry%2Fr-kelly-tape-michael-avenatti-video_n_5c65aacee4b0bcddd40fbc3c

 

Filmen är 42 minuter lång 

CNN har tagit del av filmen där två personer har sex i olika rum. Nyhetskanalen har inte kunnat fastslå hennes ålder men den person som sägs vara R Kelly ska referera hennes olika kroppsdelar som ”14-åringens”. Flickan ska också kalla mannen för ”daddy” i filmen. Filmen visar också hur mannen urinerar på flickan. 

CNN skriver vidare att delar av filmen stämmer väl överens med de anklagelser som riktats mot R Kelly. 

R Kelly har tidigare åtalats för barnpornografibrott efter att åklagare tagit del av en film som påstods vara R Kelly och en minderårig flicka. Men såväl artisten som flickan nekade till att det var dem i filmerna och R Kelly friades från anklagelserna. 

R Kelly har hela tiden nekat till anklagelserna om sexuella övergrepp. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.