Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya serier och filmer på Netflix i december 2020

SpoilerAlert - allt om julens bästa serier, filmer och tv-program
Will Ferrell i ”The Holiday Movies That Made Us”
Foto: Moviestore/Shutterstock / Shutterstock
”Ma Rainey's black bottom”
Foto: David Lee / DSC_1314
”Super Monsters: Santa's super monster helpers”
Foto: COURTESY OF NETFLIX / COURTESY OF NETFLIX

Här är alla nyheter på Netflix i december. 

I och med julmånaden kan tittare räkna med en hel del julfilmer och serier, bland annat:

The Holiday Movies That Made Us med Will Ferrell.

Animerade julfilmen Angela's christmas wish.

Dessutom: Green Book från 2018, nya musikkomedin The Prom och sitcomen Big Mouth får en fjärde säsong.

Här är listan för december 2020 – premiärer och nyheter i datumordning på streamingtjänsten Netflix – samtliga nya serier, säsonger och filmer.

Nya tv-serier på Netflix i december 2020

1 december – Angela's christmas wish  

Animerad film som handlar om den beslutsamma tjejen Angela som önskar att återförenas med sin familj i tid till jul. Hon gör upp en plan för att hitta vägen från Irland till Australien.

1 december – The Holiday Movies That Made Us

”The Holiday Movies That Made Us” med Will Ferrell, är en uppföljning och kommande julavsnitt av Netflix-serien ”The Movies That Made Us”.

1 december – Green Book

Green Book är en amerikansk dramakomedi från 2018 som handlar om vänskapen mellan Don Shirley, en berömd afroamerikansk jazzpianist, och Tony Vallelonga, en italiensk-amerikansk dörrvakt.

4 december – Big Mouth säsong 4 

Big Mouth är en amerikansk animerad komediserie för vuxna. Den är bland annat skapad av Family Guy-författaren Andrew Goldberg, från och med 4 december finns säsong 4 på Netflix.

4 december – Selena: The Series

Dramaserie som berättar historien om sångaren Selena om hur hon når toppen men också hur mycket hennes familj tvingas offra längs vägen för att drömmen ska bli verklighet.

4 december – Mank

Mank är en amerikansk dramafilm som utspelar sig under 1930-talets Hollywood. Den är regisserad av David Fincher och manuset är baserat på ett manus hans far skrev.

Bland annat syns skådespelaren Lily Collins som gjort succé med ”Emily in Paris”.

5 december – Mighty express: A Mighty Christmas

Animerade filmen Mighty Express välkomnar ett nytt tåg som rusar in i en snöstorm för att leverera julklappar och rädda julen för alla barnen i Tracksville.

8 december – Super Monsters: Santa's super monster helpers

Animerad film om jultomten som behöver hjälp med att förbereda alla julklappar. Då får Super Monsters hjälpa till med sin monstermagi - för att få ut varje julklapp i tid!

9 december – KALEL, 15

Omgiven av spänningar och hemligheter söker en 15-årig pojke efter bekräftelse i livet. Men med en dysfunktionell familj och pappa till präst är det tufft när han berättar att han är hivpositiv.

11 december – The Prom

Musikkomedifilm: Dee Dee Allen (Meryl Streep) och Barry Glickman (James Corden) är två stjärnor från New York som står inför en stor kris. Deras nya och kostsamma Broadway-show blev en riktig flopp, som även har förstört deras karriärer.

14 december – A California christmas

Romantisk komedi: En bortskämd playboy riskerar att förlora sin bekväma livsstil om han inte lyckas övertala en hårt arbetande lantbrukare att sälja sin familjegård innan jul, skriver Netflix.

16 december – Mary, Qeeen of Scots

Mary Queen of Scots är en brittisk-amerikansk dramafilm från 2018. Den handlar om unga drottningen Mary, som återvänder för att styra sitt hemland Skottland och slåss mot sin kusin om tronen.

18 december – Ma Rainey's black bottom 

Musik och drama: Spänningarna ökar i en musikstudio i Chicago 1927 när den hetlevrade och orädda bluessångerskan Ma Rainey ska göra en inspelning med sitt band, skriver Netflix.

18 december – Home for Christmas säsong 2

Säsong 2 av Home for Christmas går att se 18 december. Då får vi följa med Johanne igen när hon fortsätter sin strävan efter evig och riktig kärlek.

23 december – The Midnight Sky

Den här postapokalyptiska berättelsen följer Augustine (George Clooney), en ensam forskare i Arktis, där han tävlar för att stoppa Sully (Felicity Jones) och hennes astronauter från att återvända hem till en global katastrof.

25 december – Familjen Bridgerton

Romantiskt tv-drama: En serie som bygger på den populära romanserien och följer åtta syskon i den mäktiga familjen Bridgerton och deras jakt på kärlek, skriver Netflix.

29 december – Richard Jewell

Richard Jewell är en amerikansk dramafilm, baserat på en verklig händelse. Filmen handlar om säkerhetsvakten Richard som hittar en ryggsäck på parkeringen under Olympiska Spelen OS. Ryggsäcken visar sig innehålla en bomb.

30 december – Equinox

Dansk thrillerserie: Tjugo år efter att Astrid sett en buss full av skolelever försvinna stöter hon på en man hon känner igen som ett av offren, och hon börjar genast utreda fallet, skriver Netflix.

31 december – The Others

The Others med Nicole Kidman i huvudrollen är en riktig rysare. I väntan på återkomst av sin soldatman från andra världskriget börjar hon nämligen misstänka att familjehuset är hemsökt.

31 december – Chilling Adventures of Sabrina: part 4

Skräckkomediserie: Kiernan Shipka (Mad Men) har huvudrollen i den här nytolkningen av skräckkomediserien. Missöden och magi kolliderar när Sabrina navigerar mellan två världar: det dödliga tonårslivet och hennes familjs arv, skriver Netflix.

Tråkigt hemma utan möjlighet att gå ut? Lugn. Expressens tv-recensent Mattias Bergqvist tipsar om åtta tv-serier att se på bl.a. SVT Play, Viaplay, Netflix och HBO Nordic.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.