Nya programledarna för ”Big brother” 2021

Filip Dikmens hint: ”Gissa vad jag programleder”
Arantxa Álvarez, Malin Stenbäck och Kirsty Armstrong är med och leder ”Big brother” 2021.
Foto: TV4

”Big brother” är tillbaka med en ny säsong.

Nu presenterar man trion som ska leda tittarna genom experimentet.

”Big brother” har premiär den 15 februari.

Och nu står det klart vilka som programleder: Duon Malin Stenbäck och Arantxa Álvarez. De får även hjälp av komikern Kirsty Armstrong på ett hörn.

Årets program lovar ett upplägg med fler kameror och tuffare utmaningar jämfört med tidigare säsonger.

– Jag har alltid varit fascinerad av det mänskliga psyket och jag är superimponerad av de som ställer upp i programmet. Det ska bli spännande att se hur de fungerar i ett begränsat utrymme utan mobiltelefoner och sociala medier – jag tror att man antingen blir galen eller frälst, säger Arantxa Álvarez i ett pressmeddelande. 

– Jag älskar Big Brother! Det är verkligen dokusåpornas dokusåpa och jag är så glad över att få vara med i år igen. Det kommer att bli 100 händelserika dagar, det lovar jag, säger kollegan Malin Stenbäck, som ju var med förra året.

Samma regler som förut

I årets ”Big brother” ska deltagarna, precis som tidigare, försöka stanna i huset i 100 dagar. Vinnaren får 1 miljon kronor. Tittarna kommer att kunna påverka programmet med hjälp av ”Big brother”-appen.

– Vi har verkligen fått till en bra blandning av deltagare i år och det kommer att bli en supersäsong. Därför känns det extra roligt att vi satsar hårt och har fyra studiosändningar i veckan i stället för bara en, säger Joel Bendrik, exekutiv producent för ”Big brother”.

Filip Dikmens hint

Men fler nyheter kring ”Big brother” är säkert att vänta.

I dagarna har profilen Filip Dikmen hintat på Instagram att han ska leda programmet på något sätt. ”Gissa vad jag programleder?”, skrev han på Instagram intill en bild på soffan i ”Big brother”.

I ett mejl till Expressen skriver exekutive producenten Joel Bendrik: 

”Det är roligt att folk är så nyfikna på den nya säsongen. Vi kommer att presentera nyheter löpande fram till premiären, och om Filip Dikmen kommer att medverka på ett eller annat sätt återstår att se.”

”Big brother” har premiär den 15 februari klockan 21:00 och sänds på Sjuan, TV4 Play samt C More.

Benjamin Ingrosso svarar på ryktet om sin talang i sängen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.