Charlotte Wiktorsson och Anders Timell väntar barn Foto: Jackeline PerezCharlotte Wiktorsson och Anders Timell väntar barn Foto: Jackeline Perez
Charlotte Wiktorsson och Anders Timell väntar barn Foto: Jackeline Perez
Foto: JARI KANTOLA / STELLLA PICTURESFoto: JARI KANTOLA / STELLLA PICTURES
 Foto: JARI KANTOLA / STELLLA PICTURES

Nya kärleksbeskedet – Anders Timell blir pappa

Publicerad

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson är nyförlovade och planerar bröllop.

Nu berättar radioprofilen Timell nästa glada nyhet.

Han och Charlotte ska bli föräldrar, avslöjar han i "Gry och Anders med vänner" på Mix Megapol.

– Jag och Lotti ska bli föräldrar, det är väl roligt, säger Anders Timell i programmet.

Anders Timell, 52, och Charlotte Wiktorsson, 34, väntar barn tillsammans. Paret förlovade sig i januari 2017, och nu är det dags för nästa steg i förhållandet.

Det var i "Gry och Anders med vänner" som Anders Timell berättade den glada nyheten till stort jubel i studion.

– Jag får lite tårar i ögonen, det är väldigt kul. Det är fantastiskt, säger Anders Timell i "Gry och Anders med vänner".

Kollegerna i radion börjar gråta i direktsändningen över glädjebeskedet.

– Vi har vetat om det här i två månader. Vi ska ha barn i början av december, Lotti börjar få lite mage nu, berättar Anders Timell stolt.

Krog- och radioprofilen Timell berättade i maj i år att bröllopsplanerna med Charlotte har börjat växa fram. I podden "Fyllepodden" sade han så här:

– Vi har pratat om nästa sommar, sade han då i ”Fyllepodden”. 

 

LÄS MER: Anders Timell gifter sig med Charlotte

 

Anders Timell ville inte berätta mer detaljer om planerna, men reflekterar över hur han vill vara som man i sitt förhållande.

 – Jag är lite självisk med mina saker. Jag försöker bättra mig och inte göra samma fel i min nya relation, som jag gjorde i mina förra relationer, sade han i ”Fyllepodden”. 

Även förlovningen höll Anders Timell hemlig in i det sista. I vintras berättade han i Mix Megapol om frieriet som skedde under hans och Charlotte Wiktorssons resa till Zanzibar, Tanzania.

 

LÄS MER: Anders Timell hemligt förlovad med kärleken

 

150 000 Twitterföljare visste ingenting. Inte heller de närmsta vännerna och familjen var informerad om de hemliga planerna.

– Jag har aldrig varit förlovad. Ingen visste om det här. Inte mina bästa polare, som jag anförtror mig till ibland, sade Timell då.

Anders Timell: "Vi började gråta båda två"

Anders Timell, som är hovmästare och krogprofil på bland annat kändistäta Teatergrillen och Riche, berättade för Expressen om hur han gick till väga:

– Jag ville vara nykter när jag gjorde det. Jag smet i väg innan, tog en whiskey i baren.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bord. Jag sa: Kan du tänka dig att gifta dig med mig? Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag