Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nya kärlekens rörande ord till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens nya kärlek – bekräftar relationen
Foto: privat / privat
Foto: DPLAY

Amors pilar har drabbat Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. 

Ingen av dem har tidigare känt så stark kärlek. 

”Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut”, skriver pojkvännen på Instagram, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren och Wistam”. 

Pernilla Wahlgren har äntligen hittat kärleken efter att i många år själv valt att leva som singel. Den lycklige mannen heter Christian Bauer, bekräftade hon tidigare för Expressen. Han är 55 år, bor i Åkersberga och jobbar som försäljningschef på Lewa. Vid sidan om är han också modell. 

Och det är en lycklig Pernilla Wahlgren som delade med sig om kärleken i sociala medier. 

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla – men denna gång av lycka”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram. 

Känslorna spritter

Innan hon gick ut med vem kärleken var åkte de på en kärleksresa till Pernilla Wahlgrens hus i Marbella, Spanien, och där sprudlade minst sagt känslorna. 

– Jag har aldrig upplevt så här stark kärlek. Vi bara grät hela tiden, vi var så kompatibla i allt, vi bodde där i mitt hus och det var inga konstigheter... det är som att vi är ett tryggt par, samtidigt som vi är så nykära och pirriga att det är sinnessjukt, berättar hon i podcasten ”Wahlgren. ”

– Det som har hänt och som är helt fantastiskt är att jag har träffat mannen i mitt liv, konstaterar hon. 

Men det verkar inte vara bara Pernilla Wahlgren som har hittat personen i sitt liv. Även Christian Bauer delar med sig av lyckokänslorna på sin stängda Instagram. Något som Pernilla Wahlgren läser upp i podcasten. 

”Kan inte hålla tillbaka mig längre! Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din, för alltid”, skriver han enligt flickvännen. 

Har sagt ”jag är kär i dig”

Wahlgren berättar vidare hur hon i många år varit alldeles för rädd för att bli sårad och lämnad för att aktivt söka efter kärleken. Men dagen innan resan till Marbella vågade hon säga rakt ut att hon var kär i sin nya pojkvän.

– Han hade sagt till mig att han var kär i mig och jag ville inte säga det innan jag verkligen, verkligen var säker på att jag var det.

Jessica Wahlgrens överraskning till kärleken – med Charlotte Perrelli

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.