Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya hoppet för ”Vänner”- återföreningen: ”Värt”

Inspelningen av återföreningsavsnittet skjuts upp på grund av coronaviruset.
Foto: KANAL 5
Jennifer Aniston, som spelade karaktären Rachel Green, är en av stjärnorna som blev känd via serien.
Foto: XINHUA / IBL AB (IBL BILDBYRÅ)
Courteney Cox spelade Monica Geller.
Foto: JAE C. HONG / AP
Lisa Kudrow som spelade Phoebe Buffay.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Den högst efterlängtade ”Vänner”-återföreningen på nya streamingtjänsten HBO Max blev uppskjuten på grund av coronapandemin.

Nu hoppas inblandade att specialavsnittet kommer gå att spela in till slutet av sommaren, skriver Variety.

– Vi hoppas kunna ha möjlighet att få det här specialavsnittet gjort till slutet av sommaren, om stjärnorna står i linje och vi förhoppningsvis kan få i gång produktionen igen, säger Bob Greenblatt på Warner Media Entertainment.

I samband med att den nya streamingtjänsten HBO Max lanseras i USA, och alla avsnitt av ”Vänner” hamnar på den plattformen i stället för Netflix, så skulle det också lanseras ett specialavsnitt av den hyllade kultserien, där de sex vännerna återförenades för första gången på 16 år.

Men på grund av coronapandemins spridning i USA och världen över har inspelningen lagts på is, och premiären skjutits upp.

Då kan Vänner-återföreningen bli av

Nu meddelar Bob Greenblatt på Warner Media Entertainment, som är ansvarig för specialavsnittet, att inspelningarna ska kunna återupptas i slutet av sommaren.

– Från början trodde vi att serien skulle bli uppskjuten en månad eller två, och nu ser det ut att bli mycket längre än så. Vi hoppas kunna ha möjlighet att få det här specialavsnittet gjort till slutet av sommaren, om stjärnorna står i linje och vi förhoppningsvis kan få i gång produktionen igen. Vi tror verkligen att det finns ett värde i att ha en stor, hurrande livepublik som får uppleva de här sex goda vännerna återvända tillsammans, och vi vill inte plötsligt bara göra en inspelning på videolänk med, du vet, sex fyrkanter och personer som filmar i sina kök och sovrum, säger Bob Greenblatt på Warner Media Entertainment.

Värt väntan

Han tror också att fansen kommer tycka avsnittet är värt väntan, när det väl släpps – förhoppningsvis i höst.

– För tillfället försöker vi se till framtiden och göra det här på ett mycket mer konventionellt sätt, och det tycker jag är värt att vänta på. Vi hade älskat att ha det på HBO Max från dag ett, men samtidigt, om vi kan lansera det i höst så tror jag det är något som publiken verkligen kommer se fram emot också, säger Greenblatt.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.