Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya detaljerna om Kenzas andra graviditet: ”Det gick så snabbt”

Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn, med maken Aleks Subosic.
Foto: Instagram.
Influencern har tidigare varit öppen med parets kamp för att få barn.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn, med maken Aleks Subosic.

Influencern har tidigare varit öppen med parets kamp för att få barn, och är nu förvånad över hur snabbt hon kunde bli gravid igen.

”Även om det var planerat och med hjälp av hormonell stimulering (att göra barn händer inte bara för oss, vi behöver hjälp) så var vi chockade att det gick så snabbt den här gången”, skriver hon på Instagram Story.

På söndagen meddelade Kenza Zouiten Subosic att hon är gravid med sitt andra barn, i ett inlägg på Instagram. På bilden håller hon om sin växande bebismage bredvid maken Aleks Subosic, som har parets son Nikola på axlarna.

”Din mamma, pappa och storebror väntar alla på dig! Vår lilla familj växer”, skriver hon till bilden, som gillats närmare 350 000 gånger, och fått 12 000 kommentarer med gratulationer och kärlek.

Nu tackar influencern för allt stöd efter glädjebeskedet.

”Vi vill tacka för alla snälla ord angående vårt andra barn. Det är så fint att se hur ni delar vår glädje”, skriver hon på Instagram Story.

Kenzas graviskamp med maken

Hon konstaterar att paret aldrig hade kunnat tro att de skulle bli tvåbarnsföräldrar för några år sedan, när de kämpade som mest med IVF-behandlingar. Samtidigt som de tagit hjälp av hormonbehandlingar även denna graviditet, är hon förvånad över hur snabbt det gått att bli gravid igen.

”Även om det var planerat och med hjälp av hormonell stimulering (att göra barn händer inte bara för oss, vi behöver hjälp) så var vi chockade att det gick så snabbt den här gången. Men så klart SÅ glada och SÅ tacksamma. Vi hade aldrig kunnat drömma om det här för 2,5 år sedan”, skriver Kenza Zouiten Subosic på Instagram Story.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.