Nya detaljen i ”Vänner” som fansen missat i 24 år

Skådespelaren Matthew Perry.
Foto: shutterstock / shutterstock
Matthew Perry med pappa John Bennett Perry på en premiär 1997 i Los Angeles.
Foto: Bei/REX / TT NYHETSBYRÅN
Pappa John Bennett Perry i det omtalade avsnittet.
Foto: Vänner

Under årens lopp var det många kändisar som hade gästroller i ”Vänner”, bland andra Brad Pitt, Reese Witherspoon och Danny Devito.

Men den ”nya” upptäckten som får ”Vänner”-fansen att reagera är att Matthew Perrys pappa spelade en gästroll i tv-serien – som pappa, skriver Cosmopolitan.

Skådespelaren Matthew Perry är mest känd för sin roll som den sarkastiske Chandler i tv-serien ”Vänner”. Vad många inte vet är att hans riktiga pappa, John Bennett Perry, också hade en roll i den populära tv-serien. 

Pappan dyker plötsligt upp i säsong 4 avsnitt 18, där Rachel går på en dejt med Joshua. Efter dejten går paret till Joshuas föräldrars överdådiga hus, där Joshuas föräldrar dyker upp och hittar en lättklädd Rachel i soffan i deras vardagsrum. Och nu har ”Vänner”-fansen upptäckt att mannen som spelar Joshuas pappa faktiskt är ingen mindre än Matthew Perrys riktiga pappa, John Bennett Perry. 

Lika som tvillingar

Hur har vi missat det här, undrar fansen. Lite konstigt är det eftersom pappa och son är lika som tvillingar, konstaterar flera.

John Bennett Perry, 80, har haft en lång och framgångsrik karriär inom tv och film, och haft roller i bland annat ”Veronica Mars” och ”Independence Day”. Men att han gästat sonens tv-serie har varit oupptäckt fram tills nu. 

Nyligen avslöjade Matthew Perry att den efterlängtade återföreningen av ”Vänner” ska ha premiär i början av mars. Något exakt datum har dock inte bekräftats.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.