Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nya bilderna från ”Stranger Things”

Sadie Sink (Max Mayfield) syns tillsammans med Priah Ferguson (Erica Sinclair) och Caleb McLaughlin.
Foto: CHRISTOPHER OQUENDO / SPLASHNEWS / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Natalia Dyer återvänder som Nancy Wheeler.
Foto: CHRISTOPHER OQUENDO / SPLASHNEWS / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Det har gått två år, men nu har skådespelarna åter samlats för att spela in den nya säsongen av ”Stranger Things”

Bilder från inspelningen visar hur skådespelarna ser ut i dag.

Efter en lång pandemipaus så har inspelningen av säsong fyra äntligen dragit i gång igen. Ungdomarna i det lilla kompisgänget återvänder, och har växt till sig en hel del sen tidigare säsong. 

Bilder från inspelningen visar hur Caleb McLaughlin (Lucas), Sadie Sink (Max Mayfield) och Priah Ferguson (Erica) spelar in scener tillsammans. Även Natalia Dyer (Nancy Wheeler) syntes till på inspelningsplatsen. 

Caleb McLaughlin som spelar Lucas Sinclair har vuxit en hel del sen förra inspelningen.
Foto: CHRISTOPHER OQUENDO / SPLASHNEWS / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Väntas fler säsonger

Säsong fyra skulle ha släppts i början av 2021, men precis som många andra filmer och serier så kunde inte inspelningarna fick tillfälligt avbrytas på grund av coronapandemin. Den nya säsongen har ännu inget premiärdatum, men eftersom tidigare säsonger startat inspelningen dryga året innan premiär så kan fans nog inte räkna med att få se den nya säsongen förrän tidigast 2022. 

Redan innan inspelningen av säsong fyra kunde återupptas avslöjade en av seriens upphovsmän att de planerar att göra ytterliggare säsonger.

”Vi vet vad slutet är och vi vet när det är. [Coronaviruspandemin] har gett oss tid att se framåt, ta reda på vad som är bäst för showen. Att börja fylla i det gav oss en bättre uppfattning om hur länge vi behöver berätta den historien. ”, berättade Ross Duffer för The Hollywood Reporter

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.