Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya bilderna från Perrellis lyxhus

<p>Charlotte Perrelli och Anders Jensen</p>Foto: Sven Lindwall
<p>Charlotte Perrelli.</p>Foto: Sven Lindwall

Äntligen är sångerskan Charlotte Perrellis lyxiga hus i Åre klart.

Nu visar hon upp en ny bild från huset, där de varit under påsken.

"Älskar det här! Några av barnen går i skidskola några tar några enstaka privatlektioner och några struntar i det. Men alla åker och tycker det är skitkul", skriver hon på sin blogg.

Charlotte Perrelli, 42, har under vintern byggt på en jättevilla i Jämtlandsfjällen, och flera gånger delat med sig av bilder från bygget på sociala medier.

Här ska hon nu tillbringa tid tillsammans med maken Anders Jensen, 40, och barnen.

Inför påsken har hela familjen åkt upp till Åre och på sin blogg delar nu artisten med sig av bilder från det lyxiga huset.

Anders och Charlotte byggde redan 2013 en tvåvåningsvilla på orten. Paret sålde villan i samband med det nya tomtköpet.

 

 

– Det var på prov. Vi hade aldrig haft någonting i Åre, så vi visste inte hur mycket vi skulle vara häruppe. Vi insåg ganska snabbt att barnen älskar det. De är fenor på skidor och slänger sig ut i alla backar, berättade Perrelli i höstas.

På den nya Instagram-bilden syns en vidunderlig utsikt från panoramafönstren i det nya huset, Perrelli berättar att arbetet med att färdigställa huset fortfarande pågår.

Samtidigt berättar hon om familjens härliga semester.

"Nu har vi kommit upp till Åre igen. Vi var rejält trötta när vi körde upp men har nu hunnit hämta oss av lite välbehövlig sömn sedan Anders 40-årsfest. I går kom Syrran med familj och redan sent i söndags kom mormor o morfar upp samtidigt som vi", skriver Charlotte Perrelli och fortsätter:

"Nu har vi hunnit fixa lite till, plockat upp ur lite kartonger och börjat påskpynta. Älskar det här! Några av barnen går i skidskola några tar några enstaka privatlektioner och några struntar i det. Men alla åker och tycker det är skitkul. Till och med mina tuffa föräldrar tar skidlektioner även denna resa och det tycker jag är beundransvärt".

 

 

I bloggen har Charlotte Perrelli också publicerat bilder på de lyxiga möblerna som inhandlats på NK samt den nya spisen.

LÄS MER: Charlotte Perrelli stöttades av maken

"Älskar vår nya spis med kromdetaljer", skriver Charlotte Perrelli.

Hon kallar också villan för "drömhuset".

"Till sommaren ska vi måla huset", fortsätter Charlotte Perrelli.