Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya bilder visar Olivia Wilde och Harry Styles tillsammans

Foto: Shutterstock / Shutterstock
Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES

Artisten Harry Styles, 26, och skådespelaren Olivia Wilde, 36, har fattat tyckte för varandra. Nya bilder, på sajten Page Six, visar hur paret i helgen höll varandras händer under ett bröllop.

Kommer 2021 få ett nytt favoritpar? Nu går nämligen rykten om att Harry Styles och Olivia Wilde dejtar.

Nytagna bilder på paret visar hur de höll varandras händer under ett bröllop i helgen i Kalifornien. 

Olivia Wilde arbetar både som skådespelare och regissör. Hon har bland annat regisserat den hyllade filmen ”Booksmart” från 2018. Det var också genom jobbet som hon för första gången träffade Harry Styles, skriver People

Wilde anlitade ”One Direction-stjärnan” för den kommande psykologiska thrillern ”Don’t Worry Darling.”. Det ska ha varit under inspelningarna som de första fick upp ögonen för varandra.

Wilde berättade för Vogue tidigare i höstas att hon bestämde sig för att casta Styles efter att ha sett honom i krigsfilmen ”Dunkirk” och ”gjorde en liten segerdans” när Styles bestämde sig för att vara med i filmen. Styles kommer bland annat spela mot Florence Pugh, Chris Pine och Gemma Chan spelar.

https://www.instagram.com/p/CJohaV9Fo9v/

Gjorde slut med fästmannen i november 

Olivia Wilde var förlovad med komikern Jason Sudeikis i åtta år och tillsammans har de två barn. I november bekräftade Wilde att paret hade gått skilda vägar, men att de fortfarande är goda vänner. 

Enligt rykten ska Harry Styles de senaste åren dejtat Victoria's Secret-modellen Camille Rowe, 30, och Londonbloggaren Tess Ward, 27. 

Men nu verkar det som att Olivia Wilde och Harry Styles bara har ögonen för varandra. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.