Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya bilden på Tom Cruises dotter förvånar

Katie Holmes med dottern Suri Cruise som hunnit bli 11 år.Foto: MAJO GROSSI /STELLA PICTURES BACKGRID US
Suri Cruise har vuxit upp snabbt.Foto: JAMES DEVANEY / JAMES DEVANEY/WIREIMAGE.COM WIREIMAGE.COM
Skådespelarna Katie Holmes och Tom Cruise var gifta i sex år.Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS X90045

Det kändes som i går när Tom Cruise hoppade upp och ner i en soffa för att deklarera sin kärlek till Katie Holmes.

Mycket har hänt sedan dess.

Förutom att skådespelarna skilt sig från varandra så har parets dotter Suri hunnit växa upp ordentligt.

Nyligen syntes Suri Holmes på en lunchdejt med sin mamma Katie i Los Angeles – vuxnare än någonsin rapporterar The Mirror.

Skådespelaren Tom Cruise, 55, och Katie Holmes, 38, var ett av Hollywoods mest kända par. Paret gifte sig 2006 och har dottern Suri Cruise tillsammans.

Men kärleken mellan Tom och Katie tog slut och 2012 bestämde sig paret för att gå skilda vägar. Då var deras dotter Suri bara 6 år gammal.

I dag är hon 11 år och påminner mer och mer om mamma Katie Holmes. Nyligen sågs mor och dotter på väg för att äta lunch i Los Angeles rapporterar The Mirror.

Katie Holmes syns i ett par höga 70-tals inspirerade jenas och håret uppsatt på väg mot lunchen. Dottern Suri har en färgstark klänning, en kort page och en stor gul rosett knuten i sitt hår.

LÄS MER: Katie Holmes miljonhämnd mot Tom Cruise 

 

Katie Holmes och Tom Crusie dotter Suri – snart tonåring

Att dottern Suri vuxit upp verkar även Katie Holmes tycka. På sin Instagram så har Katie Holmes lagt upp flera bilder på dottern Suri från när hon var liten.

 

https://www.instagram.com/p/BT9T1c2jrhY/?taken-by=katieholmes212

LÄS MER: Katie Holmes kärleksbeslut med Jamie Foxx 

 

Efter skilsmässan från Tom Cruise har Katie Holmes hittat en ny kärlek – skådespelaren Jamie Foxx, 49. Paret träffades på en fest 2013. Men trots att de varit tillsammans i fyra år så håller de sitt förhållande väldigt hemligt.

Katie Holmes har bland annat medverkat i 90-tals serien "Dowson's Creek" och tv-serien "The Kennedys". 

Tom Cruise är känd från bland annat "Mission Impossible"-filmerna. Förutom dottern Suri har Tom Cruise två barn tillsammans med sin före detta fru – skådespelaren Nicole Kidman