Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya bilden på Adeles totala utseendeförändring – visar nu

Foto: Instagram.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Bästsäljande världsstjärnan Adele hyllar förebilden Beyoncé och hennes nya visuella album ”Black is king”, med en bild på Instagram.

Samtidigt visar Adele upp sitt nya utseende efter sin hälsoresa, skriver Page Six.

”Tack drottningen för att du alltid får oss att känna oss så älskade genom din konst”, skriver Adele på Instagram

Har du sett Adele live?

Att världsstjärnan Adele är ett stort Beyoncé-fan har nog ingen missat, efter att hon ägnade hela sitt tal på Grammygalan åt att hylla ”Formation”-artisten.

På Instagram tackar nu Adele Beyoncé för hennes nya visuella album ”Black is king” på Instagram, samtidigt som hon visar upp sitt nya utseende.

”Tack drottningen för att du alltid får oss att känna oss så älskade genom din konst”, skriver Adele på Instagram, till en bild där hon hukar framför sin tv, som visar Beyoncés nya video.

Fansens teorier efter Adeles förändring

På bilden har Adele långt lockigt hår, är solbränd och är klädd i trikåtröja och tajts.

Adele har genomgått en vikt- och hälsoresa under en längre period, där hon gått ner 45 kilo med hjälp av träning och bättre kost. Det var efter att stjärnan insåg att hon inte kunde leka med sonen Angelo som hon ville, som hon bestämde sig för att göra en omfattande livsändring.

Många fans har spekulerat i om viktnedgången berodde på att stjärnan mådde dåligt efter skilsmässan från maken Simon Konecki, men uppgiftslämnare till People menar snarare att det är tvärtom – Adele mår bättre än någonsin.

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son, sa en uppgiftslämnare till tidningen.

Personliga tränaren avslöjar: ”Alltid svårt”

Stjärnans personliga tränare Pete Geracimo har berättat om upplägget han haft för Adeles träning, som hon fått anpassa efter sitt hektiska artistliv.

– Eftersom hon är den hon är, så var det alltid svårt med schemat, för hon blir alltid dragen i olika riktningar. På en bra vecka kunde vi träffas två-tre gånger. 

https://www.instagram.com/p/CDWzJe8A5Xz/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.