I slutet av juli uppträder Beyoncé på Friends Arena Foto: Jim Smeal/Bei/RexI slutet av juli uppträder Beyoncé på Friends Arena Foto: Jim Smeal/Bei/Rex
I slutet av juli uppträder Beyoncé på Friends Arena  Foto: Jim Smeal/Bei/Rex
Nu kan det släppas fler biljetter till Beyoncé i Stockholm. Foto: Kevin MazurNu kan det släppas fler biljetter till Beyoncé i Stockholm. Foto: Kevin Mazur
Nu kan det släppas fler biljetter till Beyoncé i Stockholm.  Foto: Kevin Mazur

Nya beskedet om Beyoncé-biljetter

Publicerad

Det blev fullständigt kaos i går när Beyoncés kommande spelning på Friends arena sålde slut på några minuter.

Flera fans rasade mot biljettsystemet på Ticnet.

Nu öppnar Live Nation upp för att det kan släppas fler biljetter:

– Det är absolut en möjlighet, säger Kristofer Åkesson, pressansvarig på Live Nation till DN.

Det var många besvikna fans som skrev av sig på Ticketmaster/Ticnets Facebook-sida i går. Biljetterna till Beyoncés efterlängtade konsert sålde slut på bara några minuter – och flera fans blev vansinniga.

"Fy farao... Vilket dåligt kösystem. Blev utan biljetter, blääääääää. Hur många biljetter släppte ni typ 100 eller?", skrev en person.

 

LÄS MER: Biljettkaos till Beyoncé

 

Kan släppas fler biljetter till Beyoncé

Kristoffer Åkesson berättade för Expressen i går att det inte rörde sig om ett fel i biljettsystemet.

– Vi har inte fått några rapporter på att vi har haft några tekniska problem. Däremot är det ett otroligt högt tryck som sätts på de här systemen. Sedan är det svårt att gå in på enskilda fall och säga vad som orsakat just den här kundens problem, sa han då.

Men nu berättar DN att det finns en chans till att Live Nation kommer släppa ytterligare biljetter till Beyoncés hajpade spelning:

– Det är absolut en möjlighet. Först vill vi säkerställa att alla som köper biljett får en bra konsertupplevelse. Men i takt med att vi vet mer detaljer är det inte ovanligt att man gör en rad mindre släpp när det börjar närma sig, säger Kristoffer Åkesson till tidningen.

 

LÄS MER: Beyoncé visade upp sig – i nakenklänning

 

Det är med "The formation world tour" som världsstjärnan kommer till Sverige. Det är Beyoncés första soloturné sedan "Mrs. Carter show" 2013.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag