Nya beskedet om Beyoncé-biljetter

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
I slutet av juli uppträder Beyoncé på Friends Arena
Foto: Jim Smeal/Bei/Rex
Nu kan det släppas fler biljetter till Beyoncé i Stockholm.
Foto: Kevin Mazur

Det blev fullständigt kaos i går när Beyoncés kommande spelning på Friends arena sålde slut på några minuter.

Flera fans rasade mot biljettsystemet på Ticnet.

Nu öppnar Live Nation upp för att det kan släppas fler biljetter:

– Det är absolut en möjlighet, säger Kristofer Åkesson, pressansvarig på Live Nation till DN.

Det var många besvikna fans som skrev av sig på Ticketmaster/Ticnets Facebook-sida i går. Biljetterna till Beyoncés efterlängtade konsert sålde slut på bara några minuter – och flera fans blev vansinniga.

"Fy farao... Vilket dåligt kösystem. Blev utan biljetter, blääääääää. Hur många biljetter släppte ni typ 100 eller?", skrev en person.


LÄS MER: Biljettkaos till Beyoncé


Kan släppas fler biljetter till Beyoncé

Kristoffer Åkesson berättade för Expressen i går att det inte rörde sig om ett fel i biljettsystemet.

– Vi har inte fått några rapporter på att vi har haft några tekniska problem. Däremot är det ett otroligt högt tryck som sätts på de här systemen. Sedan är det svårt att gå in på enskilda fall och säga vad som orsakat just den här kundens problem, sa han då.

Men nu berättar DN att det finns en chans till att Live Nation kommer släppa ytterligare biljetter till Beyoncés hajpade spelning:

– Det är absolut en möjlighet. Först vill vi säkerställa att alla som köper biljett får en bra konsertupplevelse. Men i takt med att vi vet mer detaljer är det inte ovanligt att man gör en rad mindre släpp när det börjar närma sig, säger Kristoffer Åkesson till tidningen.


LÄS MER: Beyoncé visade upp sig – i nakenklänning


Det är med "The formation world tour" som världsstjärnan kommer till Sverige. Det är Beyoncés första soloturné sedan "Mrs. Carter show" 2013.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.