Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Let’s Dance” drabbas av plötsligt avhopp

Magdalena Forsberg tvingas byta danspartner permanent i ”Let's dance”, efter att Fredrik Brunberg tvingas avbryta av personliga skäl.Foto: OLLE SPORRONG
Nu står det klart att tidigare profilen Tobias Karlsson är tillbaka, och kommer dansa med skidlegendaren.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / TT NYHETSBYRÅN

Magdalena Forsberg tvingas byta danspartner permanent i ”Let's dance”, efter att Fredric Brunberg tvingas avbryta av personliga skäl.

Nu står det klart att tidigare profilen Tobias Karlsson är tillbaka, och kommer dansa med skidlegendaren.

– Det är så klart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias, säger Magdalena Forsberg till TV4.

Magdalena Forsberg, 51, byter danspartner – bara tre veckor in i ”Let's dance”-säsongen.

Efter att danspartnern Fredric Brunberg tvingades ställa in förra veckans deltävling på grund av sjukdom, står det nu klart att han inte kommer återvända alls till programmet. Detta trots att Magdalena Forsberg efter tävlingen i fredags rapporterade att Brunberg skulle vara tillbaka i tävlingen den här veckan.

I stället kommer Magdalena Forsberg dansa med tidigare ”Let's dance”-profilen Tobias Karlsson.

– Det är så klart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias. Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar, säger Magdalena Forsberg till TV4.

Dansaren avbryter sin medverkan helt

Fredric Brunberg berättar att han avbryter sin medverkan i programmet av personliga skäl, men att han önskar Magdalena Forsberg all lycka i framtiden.

– Det är verkligen supertråkigt att inte kunna fortsätta årets säsong av ”Let’s dance” men ibland blir inte saker som man tänkt sig och just nu måste jag fokusera på privata saker. Jag är väldigt glad att jag fick påbörja Magdalenas dansresa tillsammans med henne och önskar verkligen all lycka framåt i tävlingen och hoppas hon står som segrare, säger Fredric Brunberg till TV4.

Tidigare dansaren gör comeback

Förra veckan hoppade danskoreografen David Watson in som Magdalena Forsbergs dansare, men nu har Forsberg alltså fått en permanent ersättare för sin tidigare danspartner.

Tobias Karlsson är glad över att vara tillbaka i TV4:s danstävling.

– Jag är superglad att vara tillbaka! Jag har alltid älskat programmet och det skall bli en ynnest att dansa med Magdalena. Jag kan inte efterträda en mer begåvad och stark dansare än Fredric. Let’s tango, säger han till TV4.