Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ny övervakningsfilm visar attack på Gagas hundvakt

Hundrastaren sköts i bröstet fyra gånger • Varning för starka bilder.
Lady Gaga med en av sina hundar.
Foto: TS, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Ryan Fischer sköts i bröstet fyra gånger när han rastade Lady Gagas hundar.

De misstänkta gärningsmännen kidnappade därefter två av hundarna. 

Nu undersöker polisen en övervakningsfilm som visar det dramatiska händelseförloppet, rapporterar CNN.

Vi vill varna för obehagliga bilder i videoklippet.

Lady Gagas hundrastare Ryan Fischer var i vanlig ordning ute på en promenad med artistens välkända hundar Koji, Miss Asia och Gustavo i Hollywood på onsdagskvällen. Under promenaden attackerades han av två personer som sköt honom fyra gånger i bröstet och därefter försvann med två av hundarna, Koji och Gustavo. 

Nu undersöker polisen i Los Angeles nytt material från en övervakningskamera vid en närliggande bostad som visar attacken, skriver CNN.

I videon ser man hur en bil stannar på gatan där Ryan Fischer går varpå två män kliver ur. Fischer hörs då skrika: ”Nej, nej,” innan den ena gärningsmannen håller fast honom medan den andra riktar vad som verkar vara en pistol mot honom och avfyrar skott.

Därefter springer gärningsmännen tillbaka till bilen och försvinner från platsen, och Fischer kan höras säga: ”Herregud, herregud, hjälp mig”, enligt CNN.

Se klippet i sin helhet i tv-spelaren ovan.

Granne gjorde första hjälpen

Rachel Mason, en boende i området, berättar för CNN att hon efter att ha hört skrik och pistolskott hade tagit skydd inomhus och ringt 911. Enligt henne hade flera grannar hjälpts åt med att försöka hjälpa Ryan Fischer.

– Vi kom ut och killen höll bokstavligen på att förlöra när polisen och sjukvårdarna kom dit, och vår granne gjorde bröstkompressioner. Jag visste inte om han var levande eller död när han lades på båren och fördes in i ambulansen, berättar Rachel Mason för CNN.

I nuläget befinner sig offret Ryan Fischer på sjukhus i ett kritiskt tillstånd och hundarna är fortfarande försvunna, uppger Los Angeles-polisen för CNN.

Lady Gaga har erbjudit 500 000 dollar, motsvarande ungefär fyra miljoner kronor, till den som återlämnar hundarna till henne.

Kendall Jenner slår tillbaka efter hårt kritiserade bilden

Supermodellen har uppmärksammats för en bild som var en del av systern Kim Kardashians kampanj för underklädesmärket SKIMS.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.