Nu visar Pamela, 47: Ålder bara en siffra

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Alexander Donka

Åldern är onekligen bara en siffra

47-åriga Pamela Anderson ansågs en gång vara en av världens sexigaste kvinnor.

I en ny video bevisar hon att hon fortfarande är det.

Modemagasinet Love har denna december en julkalender med korta filmklipp på några av världens mest framgångsrika modeller, modeskapare och skådespelare.

När det var dags för dag tolv klev Pamela Anderson fram i underkläder och bevisade att åldern bara är en siffra. I klippet kommer Anderson i julstämning med hjälp av såpbubblor och ballonger.

Den korta julhälsningen från Anderson är regisserad av modefotografen Doug Inglish. Den före detta "Baywatch"-stjärnan är klädd i underkläder från Philipp Plein.

Uppmärksammat för rå look

Några av de andra julhälsningarna i Loves julkalender kommer från en Miranda Kerr i renhorn, en dansande Hailey Baldwin, en Kendall Jenner som får smisk av jultomten och Marc Jacobs hund Neville.

Magasinet Love är uppmärksammat för dess råa look med mycket svart vita fotografier. Något som går igen i videoklippen.

"Kan hjälpa många andra"

Tidigare i höst besökte Pamela Anderson Skavlan och var väldigt öppenhjärtad kring sitt privatliv. Hon berättade om sexövergrepp som hon blev utsatt för som barn och varför hon startade upp en organisation för att kämpa mot övergrepp mot barn.

– När jag startade min organisation tyckte jag att det var viktigt att prata om det. Folk är så snabba med att döma och har förutfattade meningar, så jag kände att det var bra att vara ärlig med vad som hände och att jag mår bra, för det kan hjälpa många andra människor, sade hon i programmet.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.