Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Céline Dions svar – efter fansens reaktion på bilden

Céline Dion sågs nyligen på gatorna i centrala Paris – iklädd en blazerjacka och en leotard, som gjorde att många blickar riktades mot henne.Foto: PHILIPPE BLET/SHUTTERSTOCK / PHILIPPE BLET/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Céline Dion sågs nyligen på gatorna i centrala Paris – iklädd en blazerjacka och en leotard, som gjorde att många blickar riktades mot henne.Foto: ABACA / STELLA PICTURES/ABACA

Céline Dion sågs nyligen på gatorna i centrala Paris – iklädd en blazerjacka och en leotard, som gjorde att många blickar riktades mot henne.

Och nu väljer stjärnan att prata om förvandlingen hon genomgått på sistone.

– Jag är i min primetime och jag vill omfamna varje ögonblick av livet, säger hon i en intervju med The Sun.

Céline Dion befinner sig på en stor turné, och framöver ska hon uppträda i flera europeiska storstäder.

Den 51-åriga sångerskan syntes nyligen i centrala Paris, och då var det många blickar som riktades mot henne. Stjärnartisten bar då en blazerjacka och en leotard – som gjorde att hennes ben var synliga för omgivningen.

Kläderna ska komma ifrån det välkända modemärket Off-White, som grundades av Louis Vuittons nuvarande designchef Virgil Abloh.

Slår tillbaka mot kritiken

Stjärnans klädval har lett till många reaktioner på sociala medier – och nu väljer Céline Dion själv att prata om förvandlingen som hon genomgått på sistone.

– Jag är i min primetime och jag vill omfamna varje ögonblick av livet, säger hon i en intervju med The Sun.

Céline Dion har tidigare blivit kritiserad för att ha sett ”för smal ut”. Trebarnsmamman slår dock tillbaka mot kritikerna i intervjun med den brittiska tidningen.

– Jag vill känna mig stark, vacker, feminin och sexig. Jag tror att jag befinner mig i den bästa perioden av mitt liv, och jag vill njuta och omfamna varje ögonblick av det. Att fylla 50 har varit bra för mig, säger hon till The Sun.

”Kan bli emotionellt”

Nyligen medverkade stjärnan även i talk-showen ”This Morning”, och då pratade hon om hur gör för att få till sin sminkning när hon står på scenen.

– Jag svettas på scenen, jag tycker att det är väldigt viktigt att hålla sina penslar rena. Ibland önskar jag att jag kunde svettas så mycket att folk kan se hur hårt jag jobbar.

– När jag är på scenen så använder jag inte vattenbaserat smink, utan jag använder i stället oljebaserat smink. Det gör jag eftersom att det kan bli emotionellt ibland.