Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu står det klart: Han är världens sexigaste man

Artisten John Legend är världens sexigaste man, enligt tidningen People.
John Legend är världens sexigaste man – i alla fall enligt tidningen Peoples årliga utmärkelse.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Förra året var det Idris Elba som fick utmärkelsen, men i år är det John Legends tur.Foto: KEITH MAYHEW / AVALON.RED B6111
Populära hunkar som Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling och Justin Timberlake aldrig har fått titeln.Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

John Legend är världens sexigaste man – i alla fall enligt tidningen Peoples årliga utmärkelse.

Artisten axlar den ärofyllda titeln efter skådespelaren Idris Elba, som var världens sexigaste man förra året.

– Jag blev glad, men jag blev också lite rädd samtidigt för det är hög press, säger John Legend till People.

Amerikanska magasinet People fortsätter med sin årliga tradition att utse världens sexigaste man. Sedan 1985 har tidningen utsett kända män till årets sexigaste, och genom året har Mel Gibson, Johnny Depp, Ryan Reynolds och Chris Hemsworth fått titeln.

Förra året var det Idris Elba som fick utmärkelsen, men i år är det John Legends tur.

Den hyllade amerikanska artisten, som har två barn med forna supermodellen Chrissy Teigen, säger till People att han både är glad och rädd över att ha blivit utsedd till ”Världens sexigaste man”.

– Jag blev glad, men jag blev också lite rädd samtidigt för det är hög press. Alla kommer syna mig i sömmarna för att se som jag är sexig nog för att få ha titeln, säger John Legend till People.

En del ögonbryn har höjts mot utmärkelsen, som genom åren fått kritik för sina val – många har reagerat på att populära hunkar som Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling och Justin Timberlake aldrig har fått titeln.

Hustruns snuskskämt efter makens titel

Artisten menar också att det är orättvist att ta över titeln efter skådespelaren Idris Elba.

– Jag följer också Idris Elba vilket inte är rättvist eller snällt mot mig, säger John Legend.

John Legend hyllar sin familj – frun Chrissy Teigen och deras två barn Luna, 3, och Miles, 1 – som han säger att han är väldigt stolt över.

– Jag är så stolt att jag har en fru och två barn som jag älskar så mycket och som jag har ett så starkt band till, säger John Legend.

Chrissy Teigen verkar vara stolt över makens utmärkelse, och twittrade flera gånger om titeln.

”Min hemlighet är avslöjad! Jag har uppfyllt min dröm om att ha legat med Peoples sexigaste man i världen! En ära”, skrev Chrissy Teigen på Twitter när nyheten om John Legends utmärkelse släpptes.

Här kastar modellen kläderna med John Legend:

Här kastar modellen kläderna med sångaren John Legend.