Nu slår vi rekord igen – Expressen nöje störst

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Expressen nöje är störst i mobilen! Det var bland annat helgens bevakning av Melodifestivalen som lockade fler läsare än någonsin till Expressen nöje.
Foto: Sven Lindwall
Lars Johansson, nöjeschef.
Foto: Ylwa Yngvesson

Succé! Expressen nöje var under förra veckan större än konkurrenten Nöjesbladet.

Expressen nöje hade 1 989 176 unika besökare mobilt mot Nöjesbladets 1 885 080, det visar den senaste KIA-mätningen.

– Det känns fantastiskt roligt att läsarna valde vår bevakning av Melodifestivalen, säger Lars Johansson, nöjeschef.

Veckans KIA-index, som sammanställer webbplatsstatistik, innebär succésiffror. Expressen har nu gått om konkurrenten på flera punkter. Både i unika nöjesbesökare mobilt och gällande desktopbesökare på Expressen tv.

Expressen nöje hade under föregående vecka över 100 000 fler unika besökare i mobilen än Nöjesbladet. Det var bland annat helgens bevakning av Melodifestivalen som lockade fler läsare till Expressen nöje.

– Det här är resultatet av ett långsiktigt arbete i alla kanaler där hela redaktionen verkligen har varit med och bidragit och dragit åt samma håll.

 Mobilt innehåll

Allt fler läser och tittar på Expressens innehåll via mobilen. I samband med Melodifestivalen storsatsar nöjet och sänder varje lördag uppsnacksprogrammet Mellolive, där en rad artister och låtskrivare gästar.

Dessutom bjuder vi direkt efter tävlingen på artisternas reaktioner i green room och tar sedan publiken med till den stora efterfesten.

Under en längre tid har läsandet mobilt och tittandet på Expressen TV ökat.

"Sveriges bästa nöjesbevakning"

Och Expressen fortsätter framåt och utvecklas i alla kanaler.

– Nu fortsätter vi gå framåt för att ge läsarna och tittarna Sveriges bästa nöjesbevakning, säger Lars Johansson.

Expressen nöje fortsätter självklart bevaka Melodifestivalens deltävlingar och slutligen den storslagna finalen på Friends arena.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.