Expressen nöje är störst i mobilen! Det var bland annat helgens bevakning av Melodifestivalen som lockade fler läsare än någonsin till Expressen nöje. Foto: Sven LindwallExpressen nöje är störst i mobilen! Det var bland annat helgens bevakning av Melodifestivalen som lockade fler läsare än någonsin till Expressen nöje. Foto: Sven Lindwall
Expressen nöje är störst i mobilen! Det var bland annat helgens bevakning av Melodifestivalen som lockade fler läsare än någonsin till Expressen nöje. Foto: Sven Lindwall
Lars Johansson, nöjeschef. Foto: Ylwa YngvessonLars Johansson, nöjeschef. Foto: Ylwa Yngvesson
Lars Johansson, nöjeschef. Foto: Ylwa Yngvesson

Nu slår vi rekord igen – Expressen nöje störst

Publicerad

Succé! Expressen nöje var under förra veckan större än konkurrenten Nöjesbladet.

Expressen nöje hade 1 989 176 unika besökare mobilt mot Nöjesbladets 1 885 080, det visar den senaste KIA-mätningen.

– Det känns fantastiskt roligt att läsarna valde vår bevakning av Melodifestivalen, säger Lars Johansson, nöjeschef.

Veckans KIA-index, som sammanställer webbplatsstatistik, innebär succésiffror. Expressen har nu gått om konkurrenten på flera punkter. Både i unika nöjesbesökare mobilt och gällande desktopbesökare på Expressen tv.

Expressen nöje hade under föregående vecka över 100 000 fler unika besökare i mobilen än Nöjesbladet. Det var bland annat helgens bevakning av Melodifestivalen som lockade fler läsare till Expressen nöje.

– Det här är resultatet av ett långsiktigt arbete i alla kanaler där hela redaktionen verkligen har varit med och bidragit och dragit åt samma håll.

 Mobilt innehåll

Allt fler läser och tittar på Expressens innehåll via mobilen. I samband med Melodifestivalen storsatsar nöjet och sänder varje lördag uppsnacksprogrammet Mellolive, där en rad artister och låtskrivare gästar.

Dessutom bjuder vi direkt efter tävlingen på artisternas reaktioner i green room och tar sedan publiken med till den stora efterfesten.

Under en längre tid har läsandet mobilt och tittandet på Expressen TV ökat.

"Sveriges bästa nöjesbevakning"

Och Expressen fortsätter framåt och utvecklas i alla kanaler.

– Nu fortsätter vi gå framåt för att ge läsarna och tittarna Sveriges bästa nöjesbevakning, säger Lars Johansson.

Expressen nöje fortsätter självklart bevaka Melodifestivalens deltävlingar och slutligen den storslagna finalen på Friends arena.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag