Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu säljs Rikard Wolffs lägenhet för 17 miljoner

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: VILHELM STOKSTAD / TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLLE SPORRONG

Rikard Wolff hann aldrig flytta in i sin nya lägenhet.

Nu säljs våningen på Norr Mälarstrand för ett utropspris på 17 miljoner kronor.
– Jag är glad att vi fått förtroendet att förmedla den. Alla tankar går till hans familj. Och det är en fantastisk våning, säger mäklaren Christina Löfsten Oscarsson.

Den folkkära skådespelaren och artisten Rikard Wolff avled den 17 november 2017 i sviterna av kol och lungemfysem, bara 59 år gammal.

Bara månader innan Rikard Wolff gick bort sålde han sin lägenhet, en takvåning på Södermalm med ett utropspris på 11 miljoner kronor.

Rikard Wolff hann också köpa en ny lägenhet innan han dog, en våning på Norr Mälarstrand.

– Det var ett steg i livet, helt enkelt. Han levde ju med hoppet hela tiden. Jag tror att han var inställd på att komma tillbaka, att få träffa publiken igen, har vännen Niklas Sundén berättat.

 

LÄS MER: Wolff sålde lägenheten för miljoner – kort före sin död 

 

Wolff hann aldrig flytta till lägenheten

Innan han dog vårdades Rikard Wolff på sjukhus i tre månader och skådespelaren hann aldrig flytta in i sin nya lägenhet. Nu säljs den på Hemnet för ett utropspris på 17 miljoner kronor.

Försäljningen kommer endast att föregås av privata visningar. Lägenheten är 199 kvadratmeter och har ett kvadratmeterpris på 85 427 kronor.

Den ansvariga mäklaren Christina Löfsten Oscarsson hänvisar till annonsen men säger:

– Jag är glad att vi fått förtroendet att förmedla den. Alla tankar går till hans familj. Och det är en fantastisk våning, säger hon.

 

LÄS MER: Rikard Wolff gick bort omgiven av vännerna 

 

Enligt Christina Löfsten Oscarsson är det oftast bara privata visningar som gäller vid den här typen av speciella uppdrag.

För allmänheten blev Rikard Wolff, som ägnade sig åt såväl teater, musik och film, känd genom tv-serien ”Apelsinmannen”. Det stora genombrottet kom dock med Colin Nutleys film ”Änglagård”. Rikard Wolff var en av våra mest omtyckta skådespelare och artister och gjorde sin sista roll i ”Jakten på tidskristallen”, SVT:s julkalender 2017.