Nu kan du smygtitta på nya Fast & Furious 7

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Efter den korta trailern - nu kan du tjuvkika ännu mer på nya "Fast and the Furious 7".

Här flyger bilar i luften och byggnader exploderar.

Tittare får också se mer av Paul Walker i sin sista roll.

"Fast and the Furious 7" blir den sista filmen som Paul Walker syns i efter dödskraschen i december år 2013. Då hade bara halva filmen hunnit spelas in och efter övervägande spelades de sista scenerna in med hjälp av stjärnans bröder som skådespelare.

"Vi träffades och kände alla att det enda alternativet var att fortsätta. Vi tror att våra fans vill det och vi tror att Paul skulle ha velat det också", löd svaret från produktionen efter beskedet.

Fans har tidigare fått ta del av en officiell trailer och korta sjusekundersklipp från den efterlängtade filmen. Nu släpps ytterligare en förlängd trailer, skriver Comicbook.

Bilar i fallskärm

Den här gången bjuds fans och tittare på hela två minuter och 53 sekunder från den efterlängtade filmen och det går allt annat än lugnt till.

I den nya filmen spelar Jason Statham skurken och Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster and Ludacris är åter igen tillbaka bland de snabba bilarna.

Under MTV Movie Awards förra året hyllades Paul Walker av sina kolleger Jordana Brewster och Vin Diesel.

– Världen såg hans magi på vita duken, världen såg hans filantropiska strävanden, men jag önskar att världen hade fått se vilken speciell "bror" han var, sa Vin Diesel då under den direktsända galan.

Filmen har premiär den 1 april på svenska biografer. Den första filmen i serien släpptes redan år 2001.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.