Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu kan Brasse göra vad han vill

Fars för hela våren. Brasse Brännströms snabbinhopp i Christer Clasons fars tar honom på turné hela vårer.
Foto: Roger Vikström
- Jag har det jättebra! Jag har nämligen inga bilar, inga båtar, inga lån, ingen sambo och inga barn. Men jag har en pensionsförsäkring som gör det möjligt för mig att i stort sett göra vad jag vill.
Och vad gör du då?
- Sitter hemma, läser och funderar.
Säger Brasse Brännström, som gör allt han kan för att dra ner på jobben, men som jobbar för fullt och ska spela fars i Malmö i vår.

Snabbt inhopp

– Det gäller Christer Clasons fars ”Otroligt het”, som först gjorde succé i Göteborg.
– När den skulle till Stockholm uppstod problem med en av rollerna så med bara några dagars varsel hoppade jag in. Jag gjorde det mest för Christer Clasons skull. Jag tillhör nämligen hans fans.
– Och nu tycker jag det är så kul att jag blir kvar när den här farsen ska ut på turné och vi kommer ju till Slagthuset i Malmö i början april.
Det är Annika Andersson, Carina Lidbom, Pia Green, Andreas Ljung, Andreas Andersson och jag.
– Vi kör farsen till i sommar, säger Brasse.
Och sedan?
– Kanske blir det några egna projekt. Ska fundera över saken, och kolla med min exfru Git Brännström, som är mitt bollplank.
Då får du ha det så bra och fundera vidare hemma på Lilla Essingen i Stockholm.
– Tack, det ska jag göra. Och bor man på Lilla Essingen är ju Hammarby det enda Stockholmslag som finns. AIK hör hemma i en förstad till Stockholm (Solna) och Djurgården är ju egentligen bara en vacker djurpark i Stockholm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.