Lady Gaga har landat i Stockholm Foto: Stefan Söderström
Lady Gaga har landat i Stockholm Foto: Stefan Söderström

Nu har Lady Gaga landat

Publicerad
Uppdaterad
Världsstjärnan har landat.
Nu väntar några rejält galna dygn för för Lady Gaga i Sverige.
Och i kväll smäller det i Globen.

Efter att stjärnans scenbygge landade i Malmö har det ryktats om att hon skulle mellanlanda där för repetitioner inför Europapremiären av "The Monster ball tour", som går av stapeln i kväll i Globen i Stockholm.
Men som Expressen i går kunde berätta ställde hon till med stor skandal i New York i tisdags genom att ställa in sitt framträdande och låsa in sig i logen. Inte förrän Oprah Winfrey ingrep lyckades man få ut Lady Gaga ur den självvalda fångenskapen.
Och nu har alltså Lady Gaga landat på svensk mark. Hon kördes direkt till sitt lyxiga boende i centrala Stockholm.

Globen fullsatt

I kväll kliver Lady Gaga ut på scenen inför ett fullsatt Globen. I morgon kväll är det åter dags att trollbinda publiken med hjälp av hits och kreationer.
Däremellan finns det både studiotid, nattklubbsbesök och lyxiga middagar inbokade.
Lady Gaga ska under tiden i Stockholm nämligen skapa nytt material tillsammans med producenten RedOne. Det sker i legendariska Cosmos studio.
Därefter hastar Lady Gaga vidare till Hamburg där turnén fortsätter 9 maj.
Snacka om att världens största kvinnliga artist just nu har galna dygn här i Sverige.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag