Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu gör Angelina och Brad upp om barnen

Brad Pitt och Angelina Jolie separerade 2016.Foto: KENNELL KRISTA/SIPA / KRISTA KENNELL / SIPA PRESS STELLA PICTURES
Brad Pitt.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Angelina Jolie.Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNATI
Foto: / Stella Pictures

Brad Pitt och Angelina Jolie har legat i skilsmässoförhandlingar sedan separationen 2016.

Men nu ska ex-paret ha kommit överens om hur den nya relationen ska se ut – och väntas till slut skilja sig de kommande veckorna.

– De har nu kommit överens om skilsmässans villkor, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Det var i september 2016 som det blev officiellt att Hollywoods kändaste par, Brad Pitt, 54, och Angelina Jolie, 42, skulle separera.

Men vägen mot skilsmässa blev lång och smutsig, då paret inte kunde komma överens om vem som skulle ha vårdnaden över deras både biologiska och adopterade barn. Ex-paret har legat i förhandlingar sedan separationen, för att Angelina Jolie inte velat att Brad Pitt ska ha kontakt med sina barn.

 

LÄS MER: Angelina Jolie stoppar Brad Pitt från att träffa dottern

 

Men nu verkar den långdragna separationen lida mot sitt slut. Enligt en uppgiftslämnare till The Sun så har nu Angelina Jolie och Brad Pitt kommit överens om villkoren för skilsmässan.

– De har nu kommit överens om skilsmässans villkor, säger en uppgiftslämnare till The Sun, och menar att papprena ses över av skådespelarnas advokater, men förväntas skickas in inom de kommande veckorna.

Brad och Angelina försonas för barnens skull

Ex-paret ska ha enats kring ett beslut för barnens skull, och vill ha en respektfull relation till varandra för att de sex barnen ska må så bra som möjligt.

– Båda bestämde att det var nödvändigt för barnen att de har ett respektfullt förhållande, säger uppgiftslämnaren till den brittiska tidningen.

 

LÄS MER: Angelina Jolies ilska efter skilsmässan

 

Att båda skådespelarna ryktas ha börjat dejta andra på varsitt håll och gått vidare ska bidra till att de nu är mer vänligt inställda till varandra, menar uppgiftslämnaren.

– Det är en enorm vändning från var de var när äktenskapet tog slut, speciellt med de påståenden som Angelina hade mot Brad, men nu kommer de rätt bra överens, säger uppgiftslämnaren till The Sun.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.