Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nu försvinner Soraya från ”Nyhetsmorgon”

Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Foto: Tv4
Foto: TV4

Soraya Lavasani gör sin sista dag i ”Nyhetsmorgon” – innan hon går på mammaledighet. 

Men det är inte bara med lycka hon gör det. 

”Jag kommer absolut att sakna alla mina kollegor och alla våra fantastiska, engagerade tittare. Jag har ju världens roligaste jobb”, skriver hon i ett sms. 

Dagen är kommen. TV4-programledaren Soraya Lavasani, 38, gör sin sista dag i ”Nyhetsmorgon” – innan hon tar ledigt för att hon snart ska få barn. 

”Min sista vecka på Nyhetsmorgon innan jag går på föräldraledighet. Känns både skönt och surrealistiskt på samma gång”, skriver programledaren på Instagram. 

På tisdagen gör hon alltså sitt sista pass. 

”Ja det stämmer. Jag jobbar mitt sista pass imorgon”, skriver hon i ett sms. 

Soraya Lavasani har sedan tidigare dottern Bianca som är 2,5 år gammal. 

”Jag mår fortsatt bra och det har funkat fint att gå upp tidigt även om det nu ska bli skönt att snart få varva ner och fokusera helt på tillökningen i familjen som ska ske om några veckor”, förklarar hon i ett sms.

Det kan bebisen heta

Men det är inte bara med glädje som programledaren tar en paus. 

”Jag kommer absolut att sakna alla mina kollegor och alla våra fantastiska, engagerade tittare. Jag har ju världens roligaste jobb :)”, skriver hon. 

Soraya Lavasani berättade nyligen hur den här graviditeten har skilt sig från hennes första. 

– Jag har varit lite mer orolig den här gången. Jag hade en så fantastisk förlossning och graviditet sist så ibland tänker jag att jag inte kan ha sån tur igen. Men de tankarna försöker jag mota bort, de ger ju absolut ingenting! har hon sagt till magasinet Mama. 

Hon berättade också i samma intervju att de inte hade bestämt något namn till bebisen – men att hon gillar Gabrielle och Julian.  

https://www.instagram.com/p/B9OKziGhnhe/?utm_source=ig_web_copy_link

Soraya Lavasani: ”Tog lång tid att bli glad för graviditeten”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.