Teresa Giudice fick bara månader med sin man, efter att hon släpptes från fängelse. Foto: Pacificcoastnews.Com / STELLA PICTURESTeresa Giudice fick bara månader med sin man, efter att hon släpptes från fängelse. Foto: Pacificcoastnews.Com / STELLA PICTURES
Teresa Giudice fick bara månader med sin man, efter att hon släpptes från fängelse.  Foto: Pacificcoastnews.Com / STELLA PICTURES
Nu har "Real housewives of New Jersey"-stjärnan firat av maken, innan han förs i väg för att avtjäna sitt fängelsestraff. Foto: Rebecca Nowalski / POLARIS POLARIS IMAGESNu har "Real housewives of New Jersey"-stjärnan firat av maken, innan han förs i väg för att avtjäna sitt fängelsestraff. Foto: Rebecca Nowalski / POLARIS POLARIS IMAGES
Nu har "Real housewives of New Jersey"-stjärnan firat av maken, innan han förs i väg för att avtjäna sitt fängelsestraff. Foto: Rebecca Nowalski / POLARIS POLARIS IMAGES

Nu fängslas tv-fruns make i över tre år

Publicerad

Teresa Giudice fick bara månader med sin man, efter att hon släpptes från fängelse.

Nu har "Real housewives of New Jersey"-stjärnan firat av maken, innan han förs i väg för att avtjäna sitt fängelsestraff, skriver Radaronline.

Men den hemliga avskedsfesten filmades inte – tittarna snuvas alltså på det intima farvälet.

Teresa Giudice släpptes ur fängelset i slutet av december, efter tio månader bakom galler.

"Real housewives of New Jersey"-stjärnan avtjänade straffet efter att ha dömts för miljonbedrägerier.

Men tiden tillsammans med maken Joe Giudice blev knapp.

 

LÄS MER: Tv-frun känner sig som ett offer

 

Hemliga festen innan tv-stjärnans fängelsevistelse

Redan under torsdagen ska han föras i väg för att avtjäna sitt fängelsestraff, för samma brott.

Och två dagar innan straffet ska börja firades Joe Giudice av med en hemlig fest. Till skillnad från teresa Giudices sista dagar i frihet, valde tv-kanalen Bravo att inte filma den intima tillställningen.

Tittarna snuvas alltså på farvälet. Flera uppgiftslämnare säger till Radaronline att festen inte finns på band.

– Bara Joes närmaste vänner och familj bjöds in, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

 

LÄS MER: Teresas Giudices nya bråk – efter fängelset

 

Joe Giudice ska sitta i fängelse i 48 månader

Under måndagen återvände paret från en privat weekendresa till Virginia. Enligt en uppgiftslämnare till sajten ska inte heller den ha filmats.

– De gjorde det till en speciell helg, särskilt eftersom Joe nu lämnar, säger uppgiftslämnaren.

Inspelningarna fortsätter som vanligt resten av veckan.

– Nästa vecka är den sista inspelningsveckan, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Den 23 mars ska Joe Giucide ha börjat avtjäna sitt 41 månader långa fängelsestraff.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag