Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Vänner"-stjärnans första ord om yngre kärleken

Courteney Cox och Johnny McDaid. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/ALL OVER P X17 INC
Courteney Cox och Johnny McDaid. Foto: TONY DIMAIO / TONY DIMAIO/STARTRAKSPHOTO.COM STARTRAKS PHOTO
Courteney Cox Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

"Vänner-stjärnan Courteney Cox har i flera år varit förtegen om sitt av- och på-förhållande med den 12 år yngre kärleken Johnny McDaid – tills nu. 

– Han är min man, den enda för mig, säger hon i Jimmy Kimmels program.

Courteney Cox, 54, mest känd från "Vänner"-serien, har under flera år haft ett av- och på-förhållande med Johnny McDaid. McDaid, som är 12 år yngre än stjärnan, är sångare i det amerikanska bandet Snow Patrol. 

Cox har genom åren varit förtegen om förhållandet, men berättar nu om det för programledaren och vännen Jimmy Kimmel, skriver ET Online. Paret bröt sin förlovning och gjorde slut efter 1,5 år tillsammans 2015, men bara ett år senare återförenades dem igen och har varit tillsammans sedan dess.

För Jimmy Kimmel berättar hon om kärleken till McDaid – och skojar om oenigheten hemma om vad deras epitet i relationen egentligen är. 

– Han är min partner. Det är vad han kallar det, min partner. Och jag är från Alabama, där man inte riktigt säger ordet "partner" om du inte är av samma kön, säger hon till Jimmy Kimmel i programmet. 

– Han är min man, den enda för mig, men att kalla honom partner är svårt för mig, fortsätter hon.

Flydde från en fårhage

I programmet berättar hon även om parets nyårsfirande. Paret firade in det nya året ute på landsbygden i England, och när de skulle ta sig till en pub under natten gick de vilse – och fann plötsligt sig själva i en fårhage.

– Vi hamnade i en hage med baggar och det är farliga djur. Vi var livrädda. Vi var tvungna att ta oss över ett elektriskt stängsel för att komma ut. Det var en mardröm, men det var en av de roligaste dagarna. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!