"Bonde söker fru"-profilen Sigrid och Pål Mases har gjort slut. Foto: TV4"Bonde söker fru"-profilen Sigrid och Pål Mases har gjort slut. Foto: TV4
"Bonde söker fru"-profilen Sigrid och Pål Mases har gjort slut. Foto: TV4
Sigrid Bergåkra och Pål Mases under programmet. Foto: TV4Sigrid Bergåkra och Pål Mases under programmet. Foto: TV4
Sigrid Bergåkra och Pål Mases under programmet.  Foto: TV4
Sigrid Bergåkra och Pål Mases Foto: TV4Sigrid Bergåkra och Pål Mases Foto: TV4
Sigrid Bergåkra och Pål Mases Foto: TV4

Nu berättar Sigrid sanningen om Pål

Publicerad

Sigrid Bergåkra hittade kärleken i entreprenören Pål Mases i TV4-programmet ”Bonde söker fru”

Nu väljer Sigrid Bergåkra att berätta sanningen om separationen i ”Malou efter tio”.

– Ja, hon ska berätta om hur det ligger till, säger Malou von Siewers.

Sigrid Bergåkra, 44, var fjolårets klarast lysande stjärna i TV4-programmet ”Bonde söker fru”. Hästbonden Sigrid träffade i början av säsongen grisbonden Erik Bäckman, 22, men romansen utvecklades aldrig – då paret valde att söka kärleken hos sina brevskrivare.

Sigrid Bergåkra gav sina friare ett ordentligt försök. Men när kemin uteblev tog hon ett drastiskt beslut – och skickade hem dem. Hon började i stället att dejta entreprenören Pål Mases, 48, som hon träffat före programmet på en hopptävling.

TV4-tittarna kunde följa hur paret hittade varandra och het romans uppstod.

Efter att programmet sänts bestämde sig paret för att dra sig tillbaka från offentligheten.

– Vi har bestämt oss för att inte vara så offentliga, kommenterade Sigrid Bergåkra beslutet.

Sigrid Bergåkra och Pål Mases flyttade ihop – på sina respektive gårdar i Vallsta och Rättvik.

– Han behåller sin gård och jag behåller min gård, men vi har flyttat in hos varandra, har Sigrid kommenterat tidigare.

 

LÄS MER: Bonde-Sigrids ord om krisen i "Malou efter tio"

 

Sigrid medverkar i Malou efter tio

I tisdags uppgav Hänt att paret valt att gå skilda vägar. Expressen har sökt Sigrid Bergåkra och Pål Mases, men de har hittills avböjt att kommentera separationen offentligt.

 

LÄS MER: Bonde-Sigrid och Pål har gjort slut

 

Malou: ”Hon ska berätta hur det ligger till”

Nu väljer Sigrid Bergåkra att medverka i TV4-programmet ”Malou efter tio” för att berätta om förhållandet och hur svårt det är att träffa den rätta.

Sigrid från ”Bonde söker fru” ska gästa dig i morgon och berätta om sin separation från Pål?

– Just det, vi ska överhuvudtaget ta upp kärlek som tema, dejting och hur svårt det är att träffa någon trots att det är så många människor som är ute på så många olika plattformar och så där. Så vi har bjudit in en rad personer för att prata om det och hon ska först berätta sin story. Och sedan kommer vi att prata om det här med vår psykolog och så vidare, vad det är som gör att människor som är så rörliga ändå tycker att det är så svårt att träffa någon, säger programledaren Malou von Sivers, 64.

Hon kommer prata om den här senaste separationen?

– Ja, hon ska berätta om hur det ligger till. Men jag vet ännu inte vad hon ska berätta, säger Malou von Sivers.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag