Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu berättar Kikki om stora tragedin

Foto: TV4

Kikki Danielsson, 65, är lördagens huvudartist i TV4:s succéprogram "Så mycket bättre".

Under lunchen berättar hon öppenhjärtligt om hur sociala myndigheter kom och hämtade henne från hennes pappas famn efter föräldrarnas skilsmässa.

– Jag bankade på bilrutan och gallskrek efter pappa, säger Kikki Danielsson i programmet.

Det har blivit dags för Kikki Danielssons dag i TV4:s "Så mycket bättre".

Redan under lunchen blir det känslosamt för deltagarna när Kikki Danielsson berättar om uppväxten.

Hon berättar för deltagarna om en särskild händelse när hon var liten som hon menar ledde fram till föräldrarnas skilsmässa.

– Pappa jobbade i skogen. När han var borta visste många ungkarlar om att mamma var ensam, och jag märkte cyklarna och gubbarna som kom, säger hon.

– Men jag minns bara en. Han kom oftast antagligen. En natt jag minns är att jag mitt i natten gick in i sovrummet för att frågan mamma om något. Och då låg han där. På pappas plats.


LÄS MER: Hårda kärlekssveket  mot Kikki Danielsson

Kikki Danielsson blev bortförd: "Gallskrek"

Kikki Danielsson fortsätter med att säga att mamman vädjade om att hon inte skulle berätta för sin pappa när han kom tillbaka.

– Han hann ju inte komma in genom dörren förrän jag sa "Pappa pappa, vet du vad som hänt? Nisse låg i din säng och han hade inga byxor på sig." Det drog tydligen i gång hela baletten, säger Kikki Danielsson.

– Tänk vad jag hade ångest. Det var jag som orsakade skilsmässan.

Lillasystern blev bortadopterad på sin dopdag, och hennes mamma tog med sig Kikkis lillebror. Barnavårdsnämnden hade beslutat att Kikki Danielsson inte skulle få bo kvar med sin pappa och därför skulle bli bortadopterad.

– När Barnavårdsnämnden kom hade pappa förberett mig lite. Han hade sagt något i stil att "i morgon kommer snälla tanter och farbröder så ska du åka bort". Jag stod och tittade ut genom glasverandan och såg när bilen kom, säger Kikki Danielsson.

– Jag vet att jag låste armarna runt pappas nacke och gallskrek. Först fick de lirka, sen fick de ta i och lossa mina fingrar och in med mig i bilen. Jag bankade på rutan och gallskrek efter pappa. Han blev ju mindre och mindre, och sen svängde vi runt en ladugård. Sen var han borta. Efter det är det svart för mig rätt länge, säger Kikki Danielsson.


LÄS MER: Kikki Danielssons dolda kamp – som ingen fick se

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.