Tidigare i februari gick Justin Theroux och Jennifer Aniston ut offentligt och berättade att de separerar. Foto: YOAN VALAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNTidigare i februari gick Justin Theroux och Jennifer Aniston ut offentligt och berättade att de separerar. Foto: YOAN VALAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Tidigare i februari gick Justin Theroux och Jennifer Aniston ut offentligt och berättade att de separerar.  Foto: YOAN VALAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Enligt en uppgiftslämnade till Page Six trivdes Aniston mycket bättre på västkusten i Los Angeles. Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNEnligt en uppgiftslämnade till Page Six trivdes Aniston mycket bättre på västkusten i Los Angeles. Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Enligt en uppgiftslämnade till Page Six trivdes Aniston mycket bättre på västkusten i Los Angeles. Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Nu avslöjas sanningen – bakom Anistons och Therouxs uppbrott

Publicerad

Förhållandet mellan Jennifer Aniston och Justin Theroux är över.

Nu avslöjar en källa nära paret den verkligen anledningen till att stjärnornas relation inte höll.

Jennifer Aniston vantrivdes i New York, skriver Page Six.

Samtidigt rapporterar Radar Online att förhållandet dessutom försvårades av en bitter grannfejd.

"Vänner"-stjärnan Jennifer Aniston, 49 och skådespelaren Justin Theroux, 46, gjorde nyligen slut.

Enligt Page Six var det Anistons svårigheter med att vänja sig vid livet i New York som var den stora orsaken till det spruckna förhållandet.

– Hon stod inte ut med alla paparazzis. Jennifer trivs bättre i Los Angeles nära sina närmare vänner. Men Justin känner sig inte alls hemma i LA, och inte heller med Jennifers vänner, säger en uppgiftslämnade nära paret.

 

LÄS MER: Jennifer Aniston och Justin Theroux separerar 

 

Det tidigare paret gifte sig 2015 efter att innan dess ha dejtat i fem år, men har under tiden ägnat mycket av sin tid på olika håll, då Justin i allt högre utsträckning började spendera tid ensam i New York.

– När de började vara mer och mer ifrån varandra så blev problemen större. Justin är väldigt fokuserad på sig själv och sitt arbete. Och Jen är inte den lättsamma tjej som många människor tror att hon är. Hon är inte lycklig, och hon är mycket mer komplicerad än man an tro, säger en person nära paret till Page Six.

Jennifer Aniston uppges ha vantrivts i New York, medan Justin Theroux ville vara mer och mer i staden.Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US

Granne spionerade på paret

Samtidigt ska en granne vid parets lägenhet i New York gjort problemen mellan paret värre.

En advokat som bor intill paret ska enligt Radar Online ha "satt spiken i kistan".

Enligt den amerikanska sajten ska advokaten ha varit "grannen från helvetet" och bland annat spionerat på stjärnparet.

Han ska bland annat tagit sig upp på Aniston och Therouxs terrass för att försöka fånga dem på bild – iklädd endast pyjamas. 

 

LÄS MER: Jennifer Anistons liv utan maken – efter storbråket 

 

Grannen uppges även ha låtit en tidning ta bilder in genom ett av makarnas fönster.

– Det finns inte en chans att Jennifer skulle sätta sin fot i den lägenheten igen när en galen man som klär sig märkligt kikar in och försöker fota dem. Det har skapat en ännu sämre stämning mellan dem, säger en källa till sajten.

Men då Justin, trots grannen, vägrade flytta därifrån blev sprickan mellan paret allt djupare.

Den 15 februari gick stjärnparet offentligt ut och annonserade att de gjort slut.

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag