Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu avslöjar ex-maken sin sanning om Whitney

Foto: MARK J. TERRILL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Foto: JILL CONNELLY / AP
Foto: PHOTOSHOT / STELLA PICTURES PHOTOSHOT

Bobby Brown har anklagats för att ha misshandlat Whitney Houston både psykiskt och fysiskt.

Nu ger ex-maken sin bild av relationen i en fyra timmar lång miniserie, “The Bobby Brown Story”, som han själv medproducerar.

Där ger Brown bilden av att han plågades av Houstons nyckfulla humör och raserianfall.

”Det är inte så att hon kastas under bussen. Hon vräks ner i en avgrund”, skriver tidningen Boston Herald, som kritiserar "The Bobby Brown Story".

Det senaste året har det gjorts två dokumentärfilmer om världsstjärnan Whitney Houston, som tragiskt gick bort 2012. 

Hon hittades livlös i ett badkar, obduktionen visade senare att hon hade drunknat men att ett hjärtfel och långvarigt kokainmissbruk var bidragande faktorer till hennes död.

I dokumentärerna framkommer det att hennes make Bobby Brown misshandlade Whitney Houston både psykiskt och fysiskt.

Äktenskapet varade mellan 1992-1997 och de fick dottern Bobbi Kristina Brown tillsammans. Dottern kämpade även hon med drogproblem och hittades på liknande sätt livlös i ett badkar i januari 2015 och dog 26 juli samma år efter att ha legat i koma i sju månader.

 

Nu berättar Bobby Brown sin sanning

Nu berättar den kontroversiella artisten Bobby Brown sin sida av historien. Han är själv medproducent bakom den fyra timmar långa miniserien “The Bobby Brown Story”.

I serien ges en bild av Whitney Houston som nyckfull i humöret, och att hennes raserianfall plågade Bobby Brown svårt.

Kritiker menar att tv-serien är en skändning mot Whitney Houston.

”Det är inte så att hon kastas under bussen. Hon vräks ner i en avgrund”, skriver Boston Herald.

I serien medges Browns missbruksproblem – men ger bilden av att det var Houston som introducerade drogerna i äktenskapet. Enligt Browns story avslöjade han Houston med att ta kokain på deras bröllopsdag. 

Brown döljer inte heller att han varit otrogen och fick flera barn utanför äktenskapet, men menar att ex-frun inte heller var trogen.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.