Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu är det klart – de leder Golden Globe-galan i vinter

Sandra Oh och Andy Samberg leder Golden Globe-galan den 6 januari.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Den 6 januari är det dags för den stora film- och tv-galan Golden Globe.

Nu är det klart att det blir Sandra Oh och Andy Samberg som kommer att leda tillställningen, skriver Variety.

Skådespelarna Sandra Oh och Andy Samberg leder vinterns stora film och tv-gala Golden Globe, skriver Variety.

Galan äger rum den 6 januari 2019.

– Sandra och Andy är det perfekta valet att leda denna tillställning i världsklass, säger Paul Telegdy och George Cheeks vid NBC Entertainment i ett uttalande.

Sandra Oh är aktuell i tv-serien "Killing Eve" och Andy Samberg har medverkat flera tv-serier och filmer är känd blandannat från "Brooklyn nine-nine”.

”De tar med sig kvickheter, charm och stil till ett rum fyllt med det bästa som film och tv har att erbjuda. Jag är säker på att det blir en oförglömlig natt fylld av skoj”, säger Paul Telegdy och George Cheek vidare.

Alexander Skarsgård prisades

Årets Golden Globe-gala blev uppmärksammad bland annat på grund av stjärnornas protest på röda mattan efter Metoo-upproret – och den hetaste trenden varatt bära helsvart.

På galan prisades också Alexander Skarsgård för sin roll som  Perry Wright  i tv-serien ”Big little lies” där han spelar bland annat mot Nicole Kidman.

– Jag är här i kväll för att jag hade privilegiet att arbeta med en grupp av extraordinära kvinnor. Lian, som skrev romanen. Bruna, vår producent och hela vår fantastiska ensemble, som alla är här. Speciellt Nicole, men inte för att du har mer talang än de andra, utan för att de flesta av mina scener var med dig. Nicole, jag älskar dig. Tack för att du gjorde det här till den största upplevelsen i min karriär, sa han på scenen. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.