Charlie Sheen. Foto: STELLA PICTURES
Charlie Sheen.  Foto: STELLA PICTURES

Nu är det helt klart - Sheen får ny tv-serie

Publicerad
Uppdaterad
Nu är det klart - Charlie Sheen får ny tv-show. Under måndagen skrev 46-åringen på kontraktet för huvudrollen i serien baserad på filmen "Anger management".
- Det kommer att vara utmanande för mig att spela en kille med seriösa aggressionsproblem, säger Charlie Sheen till Us Weekly.
Den före detta "2 1/2-män"-stjärnan är klar för en ny tv-serie. Under måndagen skrevs kontrakt och Charlie Sheen har återigen huvudrollen i en tv-show. Handlingen är löst baserad på komedin "Anger management" från 2003 där Jack Nicholson och Adam Sandler hade huvudrollerna.

"Utmärkt handling"

Serien kretsar kring en man som blir dömd till att ta kurser för sina aggressionsproblem. Samtidigt visar det sig att terapisten som han får träffa antagligen själv skulle behöva ta kursen.
.- Jag tycker att det är en utmärkt handling, säger Charlie Sheen till Us Weekly.
Serien har ännu inte fått ett premiärdatum.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag