Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nours vågade snuskskämt om Schyffert – under graviditeten

Allt om svenska komikern Nour El Refai.
Nour El Refai och Henrik Schyffert väntar sitt första barn tillsammans. Foto: MIKAEL SJÖBERG

Komikern Nour El Refai är höggravid – och fortsätter med sin stand up.

På sitt Instagramkonto har hon lagt ut ett klipp från ett framträdande – där hon drar vågade sexskämt om pojkvännen Henrik Schyffert. 

– Det är synd om honom, säger hon inför en skrattande publik. 

Det var i juni som Nour El Refai, 31, och hennes pojkvän Henrik Schyffert, 51, meddelade att de skulle bli föräldrar. 

Komikern har tidigare berättat om att hon haft en tuff graviditet, då hon drabbats av hyperemesis, vilket gör att hon ibland spyr upp emot 17 gånger per dag. 

Innan hon meddelade sin graviditet berättade komikern att hon skulle vara sjukskriven ett tag framöver. 

Och trots att hon är höggravid har hon orkat gå upp på scen för en stand up på RAW Comedy Club. På sitt Instagramkonto har hon lagt ut ett kortare klipp från en föreställning.

”Sprickfärdigt preggo drar snuskskämt”, skriver hon i inlägget. 

Nour El Refais vågade snuskskämt om Schyffert

I det drygt två och en halv minut långa klippet skämtar komikern om det faktum att graviditeten gjort henne ännu mer sugen på sex.

– Det är hemskt för min kille. I nio månader har han låtsats sova. Sen ljuger jag för honom och säger saker som barnmorskan har sagt och säger: ”jag kom från barnmorskan nu och hon säger att det är hemskt viktigt att jag får i mig mycket glass och att du går ner på mig jätteofta. Det var det hon sa! Allt för bebisen”. 

– Det är synd om honom. Sen ställer jag glassförpackningen på magen. När han är snäll och är där nere så säger jag: ”när du ändå är där nere, kan du klippa tånaglarna också, fortsätter hon. 

I början av klippet går hon ner till publiken och frågar en person om denne vill känna på magen. Sedan tar hon handen och för den upp mot sitt ena bröst. 

– Förlåt. Det var en reflex. Jag är hemskt ledsen. Det är jättekonstigt och ologiskt, men man blir väldigt kåt när man blir gravid. Det är jättekonstigt. Det är klart och färdigt, ändå vill man ligga hela tiden. Det är därför din hand slank upp på tutten, säger hon samtidigt som publiken skrattar. 

Har varit tillsammans i sex år

Komikerna Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit tillsammans i sex år. De lever i dag som särbos. 

– Nu har vi varit ihop i sex år, så det är inte jättekonstigt om vi skulle skaffa barn, men vi lever ändå särbo. Sen bor vi ihop väldigt mycket ändå, men vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha – även om vi skulle skaffa barn, har Nour El Refai tidigare sagt i podcasten ”Raw comedy-podden”. 

Expressen har sökt Nour El Refai via hennes agentfirma.

https://www.instagram.com/p/B3Z8V99JqqI/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.