Nours sexavslöjande – inför Henrik Schyffert

Henrik Schyffert.
Foto: CARL BREDBERG/DN/TT / DN TT NYHETSBYRÅN
Nour El Refai och Henrik Schyffert.
Foto: MIKAEL SJÖBERG
Nour El-Refai
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Innan Nour El Refai blev tillsammans med Henrik Schyffert dejtade hon kvinnor. 

I parets nya podcast ”Nours poddelipodd och Henrik” kommer flera intima detaljer till ytan från komikerns tidigare sexliv. 

– Hästtjejer är en mardröm att leva med, skitbra i sängen, men ganska jobbiga emotionellt att vara nära, säger Nour El Refai i podcasten. 

Och hur är det egentligen? Har alla män som äger en Tesla någon gång försökt ge sig själva oralsex? Henrik Schyffert har svaret. 

I oktober förra året stod det klart – komikerna Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert hade fått barn och det skulle snart visa sig att den lilla sonen fick namnet Sami. 

Sedan dess har de båda delat med sig av livet som småbarnsföräldrar i sina sociala medier. 

Nu har Nour El Refai och Henrik Schyffert tagit ett nytt steg ihop – de har nämligen startad podcasten ”Nours poddelipodd och Henrik”. Och i premiäravsnittet hålls ingenting tillbaka och många detaljer om Nour El Refais tidigare sexliv kommer till ytan.

Bland annat avslöjas det att Henrik Schyffert är buksvåger med podcastens producent.

– Jag vill säga att jag och Matilda faktiskt är buksvågrar, avslöjar Henrik Schyffert. 

– Det kan vara lite av allmänt lyssnarintresse, fortsätter han. 

Nour El Refai försöker att vifta bort sin kärleks ord. 

– Det kan det vara, men nu går vi vidare, säger hon och Schyffert skrattar. 

Avslöjar detaljerna i sängen 

Innan Nour El Refai träffade Henrik Schyffert dejtade Nour El Refai kvinnor och i den nya podcasten säger hon att det finns en sak som hon tror att många inte vet om Henrik Schyffert. Han är nämligen inte speciellt händig – vilket har lett till ett oväntat möte med en lesbisk kvinna. 

– Jag klev ur det här lesbiska livet och in i det här heteroträsket tillsammans med dig och då kräver jag att jag skulle slippa ringa in snickare och sånt för det kan du, du kan spika upp en sak, du kan borra upp en grej, men du kan inte detta, säger Nour El Refai till Henrik Schyffert i podcasten.

– Nej jag är väldigt ohändig, instämmer Schyffert. 

Eftersom att varken Nour El Refai eller Henrik Schyffert har fallenhet för den här typen av saker tvingas de i stället ta hjälp. 

– Jag får ringa in en snickare som kommer och det kommer en så jävla snygg lesbisk snickare, hon är skitdeffad. Hon har upprullad t-shirt så man ser hennes jättestora starka armar, hon bryter på ryska, hon har kort grått hår och hon tittar på mig och vi ser på varandra i sånt lesbiskt samförstånd, berättar Nour El Refai och Henrik Schyffert skrattar. 

I podcasten går de också igenom fördomar om olika saker som stämmer och inte stämmer. 

”Om du blir mobbad i skolan av ett tjejgäng så var de förmodligen hästtjejer”, läser Nour El Refai och menar att den fördomen stämmer. Henrik Schyffert säger att han inte har någon erfarenhet av det. 

Men det är inte det enda som Nour El Refai har att säga om hästtjejer. 

– Min fördom är så här, hästtjejer är en mardröm att leva med, skitbra i sängen, men ganska jobbiga emotionellt att vara nära, säger hon. 

– Det finns en typ av hästtjejer, de är självständiga, de knullar argt, fortsätter hon. 

Henrik Schyffert skrattar och undrar vad Nour El Refai menar. 

– Ni vet vad jag menar, och så: ”nej nu ska jag till min häst” och så är det borta i sju timmar, man ser dem inte förrän jättesent på kvällen. 

”Försökt suga av sig själv”

Nour El Refai går tillbaka till det första påståendet om hästtjejer, det om mobbningen och förklarar att hästtjejer ofta tillhör en viss klass. För att ha råd att rida måste man ha pengar. 

– Har man inte det så är man inte riktigt med. Det var svårt att inte vara den hästtjejen, säger hon. 

– De skrämmer mig och jag fick inte vara med, det gör ont i mig än, fortfarande när jag träffar hästtjejer så känner jag mig fortfarande utanför. Fruktansvärt utanför. 

Paret går rappt vidare till nästa fördom. 

”Alla män som kör Tesla har någon gång försökt suga av sig själv”, läser Nour El Refai. 

Henrik Schyffert skrattar. 

– Ni tittar ju båda på mig då för att jag kör tesla. Nej men det stämmer nog tror jag. Har det gått så bra så att man kan skaffa sig en Tesla så har man nog provat på det mesta innan man: ”fan jag köper en tesla”, säger han. 

Nour El Refai säger att hon mer tänker på att om man har en Tesla så har man pengar och pengar betyder att man kan lösgöra tid. Sen har också bilen en autokörning. 

– Drömmen är att man ska kunna suga av sig själv medan man kör, säger Nour El Refai. 

De konstaterar att det nästan alltid är just män som gör Tesla. Nour El Refai påpekar också att de flesta männen verkar älska Teslas grundare Elon Musk, 48. 

– Drömmen är 1: suga av Elon Musk. 2: Kunna suga av sig själva när man kör sin Tesla, konstaterar Nour El Refai. 

Henrik Schyffert tror inte att Nour El Refai är helt ute och cyklar när det gäller påståendet att Tesla-ägare någon gång har försökt att ge sig själv oralsex. 

– Jag tror att alla åtminstone har försökt, det tror jag är helt sant, säger Henrik Schyffert i ”Nours poddelipodd och Henrik”. 

EXTRA har sökt Nour El Refai. 

Nours kärlekshyllning till Schyffert

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.