Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nours pik till Schyffert - bantningens biverkningar

Henrik Schyffert.
Foto: STELLA PICTURES
Henrik Schyffert.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Nour El Refai.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Henrik Schyffert går på diet, för att han vill gå ner i vikt.

Men komikerns bantning får en jobbig biverkning, som flickvännen Nour El Refai har börjat störa sig på.

– Då är din plan att du ska fisa ur kilona eller, undrar hon i parets podcast ”Nours poddelipodd. Och Henrik”.

I senaste avsnittet av ”Nours poddelipodd. Och Henrik” som komikerparet Nour El Refai och Henrik Schyffert har tillsammans berättar Henrik Schyffert att han försöker gå ner i vikt, efter att ha upptäckt att han väger mer än han vill

– Jag brukar tänka att det är som radiostationer. Jag var uppe och sniffade kring P3, 98,3 liksom. Det är jätteläskigt. Jag ska vara på lokalbandet. Min matchvikt är 87-88, så jag låg nästan 8-9 kilo över, och fick panik. Så nu bantar jag, säger han i podcasten.

Nour El Refai konstaterar att pojkvännens beslut inte har och göra med hälsa, utan bara hans utseende.

– Det här gör du då inte för att du ska må bra, utan för att du är fåfäng och vill vara smal i i tv, säger hon i ”Nours poddelipodd. Och Henrik”.

– Jag bantar för att vara i tv, precis som alla andra som är med i tv. Det finns ingen som inte gör det. Det finns många som inte säger det. Jag tror alla gör det, erkänner Henrik Schyffert.

Gasig biverkning

En biverkning av ”Var inte rädda”-komikerns nya leverne är dock att han blivit väldigt gasig – något kärleken börjat tröttna på.

– Det var lite blåsigt i morse, men det är för att jag bantar. Jag kan vara ärlig. Det är den otroliga omställningen när kroppen går från fet trött mediagubbe som dricker bechamelsås ur stora vinglas till frukost och sen skjuter upp ostbågar på kvällen, säger Henrik Schyffert i podcasten.

– Men då är din plan att du ska fisa ur kilona eller, undrar Nour El Refai.

– Det har varit lite gasigt, men kroppen ställer om sig till min nya ultraslimma ninjakropp som kommer nu, menar Henrik Schyffert.

Kärlekshyllningen till Henrik Schyffert

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.