Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nours liv med Schyfferts familj – relationen efter nyfödda sonen

Parets fina kärlek verkar röra stora delar av kändissverige.
Medan Nour El Refai i höstas blev mamma för första gången, har kärleken Henrik Schyffert två vuxna söner från sitt tidigare äktenskap.Foto: SVT
Nu hyllar El-Refai sina bonussöner för hur de välkomnat det lilla tillskottet i familjen.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Det var i slutet av oktober förra året som humorparet Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, fick sitt första barn tillsammans, sonen Sami.Foto: Stella Pictures

Medan Nour El Refai i höstas blev mamma för första gången, har kärleken Henrik Schyffert två vuxna söner från sitt tidigare äktenskap.

Nu hyllar El-Refai sina bonussöner för hur de välkomnat det lilla tillskottet i familjen.

”Dom bara strålar av syskonglädje och jag blir helt galen av kärlek över hur fina dom är”, skriver Nour El Refai på Instagram.

Det var i slutet av oktober förra året som humorparet Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, fick sitt första barn tillsammans, sonen Sami.

För El Refai var det första gången hon fick barn och blev mamma, medan Henrik Schyffert har sönerna Janne och Ove från sitt tidigare äktenskap med ”Expeditionen”-författaren Bea Uusma, 53.

Nours hyllning till Schyfferts söner

Nu hyllar Nour El Refai, som är aktuell med en enmansföreställning av prisade boken ”Störst av allt”, sina två bonussöner, för hur de har hanterat att bli storebröder till en liten sladdis, trots att det påverkar deras liv så mycket.

”Dom här bonuspojkarna. Jag är så glad att det råkade bli just så att dom är en självklar del av mitt liv. Dom får smyga och tassa på konstiga tider och blir väckta snortidigt och allt är annorlunda och dom får anpassa sig skitmycket men inte nån gång har dom klagat eller varit sura”, skriver Nour El Refai i ett inlägg på Instagram.

”Bebiskräks på tröjan och snyggast i hela världen”

På bilden på Instagram sitter familjen och äter middag – Schyfferts ena son med bebisen i famnen, och den andra med bebiskräks på sin T-shirt.

”Dom bara strålar av syskonglädje och jag blir helt galen av kärlek över hur fina dom är. Titta på dom. Bebiskräks på tröjan och snyggast i hela världen”, skriver Nour El Refai lyckligt, med gråtande emojis och hjärtan.

Bland kommentarerna skickar stjärnor som Efva Attling sin kärlek till familjen.

https://www.instagram.com/p/B8-p-0BpJ7v/

Expressen har sökt Nour El Refai för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.