Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nours hån – slår nu tillbaka mot kritiken

Visste Du Det Här Om Nour El Refai?
Nour El Refai verkar ha tröttnat på mamma-kritiken.Foto: FOTOGRAF ELLINOR COLLIN
I ett humoristiskt inlägg på Instagram svara hon nu på kritiken. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Det var i höstas som Nour El Refai och Henrik Schyffert fick sitt första gemensamma barn. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Nour El Refai delar med sig av livet som nybliven småbarnsmamma på sina sociala medier - men verkar ha tröttnat på alla oombedda råd hon får.

Nu biter komikern tillbaka i ett humoristiskt inlägg på Instagram, och hyllas av Camilla Läckberg.

”Kan garantera er att det inte finns en enda skräcktanke ni kan tänka som jag inte tänkt redan”, skriver Nour El Refai.

Sedan komikern och skådespelaren Nour El Refai, 32, födde sonen Sami i höstas – henne och kärleken Henrik Schyfferts, 51, första barn – har hon delat med sig av livet som mamma på sina sociala medier.

Även om El Refai får mycket kärlek och uppskattning från sina följare, möts hon också av åsikter kring hur hon tar hand om sitt barn – något som profilen nu verkar ha tröttnat på.

I ett inlägg på Instagram bemöter hon nu all kritik för hur hon är som mamma, på ett skämtsamt sätt.”

Ger svar på tal efter kommentarerna

”Till er som var oroliga att hyllan skulle rasa över honom - den höll! Och kommer så göra till jorden imploderar eftersom den är uppsatt i en ordentlig vägg, av ett proffs, väl medveten om att min bebis ska ligga under, och därför kompenserat med skruv som ser ut att kunna hålla upp en lastbil. Bebis är för liten för att kunna ställa sig upp och nå sakerna som ligger djupt in på hyllplanen”, skriver Nour El Refai, och fortsätter:

”Ljusslingan bländar ej, den är bara på när han är vaken och har ett milt mysigt ljus. Vad mer? Jo, det finns en massa whisky i barskåpet. Har ordentlig lås på skåpet så flaskorna inte ska få liv på natten och hoppa ut och krypa ner i hans mun. Kan garantera er att det inte finns en enda skräcktanke ni kan tänka som jag inte tänkt redan”.

Hyllas av Läckberg

I kommentarsfältet stöttas komikern av succéförfattaren Camilla Läckberg, som är van vid liknande kritik.

”Mina barn har enligt vissa av mina följare varit nära döden tusentals gånger - och har enligt dem troligtvis fått permanenta psykiska skador av de trauma jag som mor utsatt dem för...”, skriver hon, med emojis som skrattar så de gråter.

Expressen har sökt Nour El Refai för en kommentar.

https://www.instagram.com/p/B7FxJPqpO59/

Nours fina hyllning till Henrik:

Nour El Refais fina hyllning till Henrik Schyffert

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.