Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nours ålderskris – kängan till alla unga: ”Far åt helvete”

Visste du det här om Nour El Refai?
Nour El Refai.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Henrik Schyffert.
Foto: CHRISTINE OLSSON / TT NYHETSBYRÅN
Podduon och kärleksparet fick barn hösten 2019.
Foto: Instagram
Nour El Refai.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Nour El Refai lider av åldersnoja.

I podden: ”Nours Poddelipodd. Och Henrik” berättar hon att hon börjat snegla mot ett nytt fenomen – ansiktsyoga, men att hon i stället för att låta sig inspireras blir provocerad.

– Far åt helvete alla unga, vackra människor, säger Nour El Refai i podcasten.

I skådespelaren och komikern Nour El Refais, 33, telefon har det börjat dyka upp reklam innehållandes ansiktsyoga.

Bakgrunden till det är ännu inte utredd, men klart är att 33-åringen både är fascinerad och provocerad, berättar hon i ”Nours Poddelipodd. Och Henrik.”

– Man gör olika övningar med ansiktet, man lyfter och masserar och gör övningar på ett visst sätt, och då tar man bort vissa rynkor, säger Nour El Refai.

Själv har hon fallit dit och testat, men ställer sig minst sagt tveksam till att det faktiskt fungerar.

– Vad fan! Allt det här är ärftligt. Det går inte att fightas mot fulhet och att åldras. Alla går långsamt åt en fulare och äldre, ja, allt det där är ju genetiskt; hur mycket du åldras, hur snabbt du åldras och hur ful du blir, säger hon.

”Jobbigt att åldras”

Poddkollegan och pojkvännen Henrik Schyffert, 53, försöker stötta flickvännen, och frågar samtidigt om hon inte känner sig vacker längre.

– Det gör jag inte, jag känner mig inte ung och vacker längre, jämfört med dig är jag ung och vacker, säger hon varpå duon skrattar.

Sedan blir 33-åringen allvarlig.

– Jag tycker det är jobbigt att åldras, säger hon.

Men en lösning kan finnas nära till hands. I ”Nours Poddelipodd. Och Henrik.” berättar hon om strategin som kan komma att tillämpas framöver.

– Om jag vill se pigg och fräsch ut, jag kan också sluta gå runt i mjukis och fixa håret lite. Det är väldigt enkla grejer men jag gör inte det. Enkla grejer för att göra sig lite fin. I stället sitter jag sur i mjukisar och säger ”det här fungerar inte”, säger Nour El Refai.

Sonen hittade Schyfferts privata bilder – Nours ilska

Nour El Refai fick en oväntad överraskning hemma hos Henrik Schyffert.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.