Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nour och Schyfferts familjeplan: ”Lyckades hålla det hemligt”

Henrik Schyffert och Nour el Refai har varit tillsammans i sex år.Foto: MIKAEL SJÖBERG
De lever som särbos och har inga tankar på att flytta ihop – även om de skulle få gemensamma barn.Foto: EERO HANNUKAINEN / /IBL

Henrik Schyffert och Nour el Refai har varit tillsammans i sex år.

De lever som särbos och har inga tankar på att flytta ihop – även om de skulle få gemensamma barn.

– Vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha – även om vi skulle skaffa barn, säger hon i ”Raw comedy-podden”. 

Komikerna Henrik Schyffert, 51, och Nour el Refai, 31, har varit ett par i sex år, men känt varandra betydligt längre än så. 

När Nour el Refai och Johan Glans gästar ”Raw comedy-podden” med Mårten Andersson, så berättar el Refai att det var en gemensam vän som parade ihop henne och pojkvännen över en middag. Plötsligt uppstod ett ömsesidigt intresse. 

– Jag vet att Henrik hade ett gott öga till dig länge. Det är sådant man pratar om, säger Johan Glans. 

I över två år höll paret sin relation endast för sig själva, vilket krävde en del hemlighetsmakeri.

– Det var ändå ballt att vi lyckades hålla det hemligt så jävla länge. I över två år var det ingen som visste något. Det var kul, man sågs på olika destinationer i världen, säger Nour el Refai.

https://www.instagram.com/p/Bk5LwZvFCLk/

Planerna på familj

I dag lever Henrik Schyffert och Nour el Refai som särbos. Han har två barn sedan tidigare, och enligt el Refai så är det inte omöjligt att de skaffar gemensamma barn i framtiden.

– Jag har två bonusbarn och har tänkt mycket på hur det är för dem. De ska få bli tillräckligt stora. Det är inte bråttom med någonting, säger hon och fortsätter:

– Nu har vi varit ihop i sex år, så det är inte jättekonstigt om vi skulle skaffa barn, men vi lever ändå särbo. Sen bor vi ihop väldigt mycket ändå, men vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha – även om vi skulle skaffa barn. Vi är jätteöverens, och det är fantastiskt. Det är den första person jag lever med som inte tycker det är konstigt att man vill vara särbo. Det är praktiskt och härligt. 

Expressen har sökt Nour el Refai.