Nour El Refais känslofyllda förändring med sonen: ”Stolt”

Det här är komikern Nour El Refai.
Nour El Refai har nu varit mamma till sonen Sami lika länge som hon var gravid.
Foto: Karin Törnblom/TT / KARIN TÖRNBLOM
I ett inlägg på Instagram reflekterar komikern över hur mycket hon har förändrats.
Foto: Instagram

Nour El Refai har nu varit mamma till sonen Sami lika länge som hon var gravid.

I ett inlägg på Instagram reflekterar komikern över hur mycket hon har förändrats, och hyllas av kändiskvinnor som Alexandra Pascalidou och Doreen Månsson.

”Ser alltid trött ut. Men lycklig. Så oerhört lycklig. Och så så så stolt att vara din mamma”, skriver Nour El Refai i inlägget.

Det var i slutet av oktober förra året som Nour El Refai, 32, födde sonen Sami, som hon har tillsammans med kärleken Henrik Schyffert.

Sedan dess har det gått nio månader, och ”Störst av allt”-skådespelerskan har varit mamma lika länge som hon var gravid.

Det reflekterar hon nu över i ett inlägg på Instagram.

”Vid den här tiden för 9 månader sen gick vattnet och samma natt, natten mellan 27-28 oktober kom du. Burit dig i magen 9 månader, burit dig i famnen i 9 månader”, skriver Nour El Refai på Instagram.

Humorprofilen tycker att hon ser 15 år äldre än innan hon blev mamma, men konstaterar att hon är lyckligare än någonsin och har blivit den bästa versionen av sig själv sedan sonen kom till världen.

”Blivit 15 år äldre. Behövde det för att bli den bästa för dig. Ser alltid trött ut. Men lycklig. Så oerhört lycklig. Och så så så stolt att vara din mamma. Det är den bästa slags jag”, skriver hon.

I kommentarerna hyllas hon av bland andra Alexandra Pascalidou och Doreen Månsson.

https://www.instagram.com/p/CDKTFDTJoCg/

”Skriver ditt testamente”

Nour El Refai har under sin tid som mamma delat med sig av både lycka och problem, och kritiserat alla de som kommer med ogrundade råd och kritik till henne och andra mammor.

I podcasten ”Nours poddelipodd. Och Henrik”, som hon har med Henrik Schyffert, har paret också diskuterat hur andra aspekter av deras liv förändrats av sonens tillkomst i världen. Henrik Schyffert har till exempel valt att skriva testamente för sonens skull – även om det inte var populärt hos El Refai.

– Det känns som att jag har världens äldsta kille. Jag har precis fått barn med dig, och du sitter och skriver ditt testamente, har hon sagt i podcasten.

– Ja, men det är för hans skull som jag har gjort det. Det är ju gulligt, sa Henrik Schyffert då till sitt försvar.

Expressen har sökt Nour El Refai.

I humorparets podcast ”Nours poddelipodd. Och Henrik” förklarar Schyffert varför han styrt upp sitt arv .

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.