Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nour El Refais oväntade avslöjande om sambolivet

Komikern: ”Det verkar vara många som inte vill bo med sina partners”.
Nour El Refai gästar ”Skavlan” och berättar om sambolivet med Henrik Schyffert.Foto: SVT
Paret fick nyligen sitt första gemensamma barn. Foto: OLLE SPORRONG
”i bor ju tillsammans hemma hos honom och hemma hos mig, så vi är ju med varandra lika mycket som andra par”, menar Nour El Refai.Foto: SVT
Fredrik Skavlan.Foto: SVT

Komikern Nour El Refai fick barn med Henrik Schyffert i slutet av oktober.

I fredagens ”Skavlan” berättar hon om kärleken till sonen Sami – och avslöjar fördelarna med att leva som särbo.

– Om jag ser hans jättefula tallrikar och tycker att han diskar slarvigt då kan jag bara säga ”ja så är det hemma hos dig, jag bryr mig inte”.

Nour El Refai, 32 och Henrik Schyffert, 51, har varit ett par i sex år och fick nyligen sitt första barn tillsammans. 

Under relationens gång har dock många reagerat på parets val att bo isär i varsin lägenhet.

När komikern gästar fredagens avsnitt av SVT-programmet ”Skavlan” undrar programledaren Fredrik Skavlan om det är många som blir avundsjuka på parets upplägg.

– Ja faktiskt, det händer. Det är många som tror att folk blir provocerade, men tvärtom, det är folk som kommer fram och bara ”det är så inspirerande, kan man göra så, får man göra så?”. Det verkar vara många som inte vill bo med sin partner, säger Nour El Refai och drar hem en del skratt i publiken.

– Sen är det kanske konstigt att flytta isär när man väl har bott ihop en gång, men vi har ju aldrig gjort det, tillägger hon.

”Är med varandra lika mycket som andra par”

Nour El Refai betonar samtidigt att hon och Henrik Schyffert tillbringar väldigt mycket tid tillsammans – trots att de kallar sig särbos.

– Vi bor ju tillsammans hemma hos honom och hemma hos mig, så vi är ju med varandra lika mycket som andra par.

Men ni får inte röra varandras grejer?, undrar Fredrik Skavlan.

– Man får ju röra varandras grejer. Men alltså om jag ser hans jättefula tallrikar och tycker att han diskar slarvigt, då kan jag bara säga ”ja så är det hemma hos dig, jag bryr mig inte”.

Berättar om livsförändringen 

Den nyblivna mamman berättar också om sin totala kärlek till nyfödde Sami.

– Jag har ju längtat efter honom mycket. Jag har gjort allting jag velat göra. Och sen var det som att det bara är han som kan fyllda den här platsen. 

– Det är det som är så skönt. Som jag pratat om tidigare att när jag var deprimerad skaffade jag en katt. Och det här har ju liksom samma effekt, det det är ju ännu starkare, säger hon lite skämtsamt.

Men El Refai blir sedan allvarlig och förklarar hur sonens födelse har fått henne att andra livssyn.

– I stället för att ögonen är vända inåt och att jag tänker på mig själv och hur jag mår så finns det ett fokus nu som inte handlar om mig. Plötsligt bryr jag mig ju bara om att han är mätt, glad och varm och så. 

Expressen har sökt Nour El Refai. 

Vem är Nour El Refai?

Vem är Nour El Refai?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.