Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nour El Refais offentliga gest till Henrik Schyffert – nya livet

Bebislyckan: El Refai och Schyffert har blivit föräldrar
Nour El Refai och Henrik Schyffert har nyligen fått sitt första gemensamma barn.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Nu hyllar komikern sin partner för hans egenskaper som pappa, i ett fint inlägg på Instagram.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Nour El Refai och Henrik Schyffert har nyligen fått sitt första gemensamma barn.

Nu hyllar komikern sin partner för hans egenskaper som pappa, i ett fint inlägg på Instagram.

”Världsmästare i papperi. Hurra för trebarns-baba Schyffert”, skriver Nour El Refai på Instagram.

Det var den 28 oktober som Nour El Refai och Henrik Schyffert båda berättade på sociala medier att deras första gemensamma barn har kommit till världen – lilla Sami.

Det stolta föräldraparet har sedan dess delat med sig av livet med en nyfödd bebis på Instagram – och nu hyllar Nour El Refai sin kärlek för hans papparoll. 

På söndagen, på fars dag, publicerade komikern en bild på Schyffert där han sitter i en fåtölj och matar barnet med nappflaska.

”Världsmästare i papperi. Hurra för trebarns-baba Schyffert på fars dag”, skriver Nour El Refai till den fina bilden.

https://www.instagram.com/p/B4rqBX3p3rS/?utm_source=ig_embed

Medan Sami är Nour El Refais första barn, så har Henrik Schyffert två barn från sitt äktenskap med exfrun Bea Uusma, som han var gift med från 1996 till 2012. Schyffert och Uusma har sönerna Janne, 20, och Ove, 17, tillsammans.

Nour El Refais lycka efter förlossningen

Efter att ha fött Sami publicerade Nour El Refai en fin text om sin bebis, och sina tankar kring att ha blivit mamma för första gången.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din. Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig”, skrev Nour El Refai på Instagram.

Expressen söker Nour El Refai för en kommentar.

Nour El-Refais kärlekshälsning till Schyffert