Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nour El-Refai om uppväxten utan pappa

Nour El-Refai berättar i "Att vara" hur hon växte upp utan pappa. Foto: Olle Sporrong

Nour El-Refai växte upp utan sin pappa - och blev vuxen fort.

I kvällens "Att vara" berättar hon för Björn Kjellman om vägen till rampljuset.

– Att växa upp med tre brorsor har varit tungt. Jag har fått ta så jäkla mycket mer ansvar, säger Nour El-Refai i programmet.

I kvällens "Att vara" i TV3 är det dags för skådespelaren Björn Kjellman att förvandla sig till Melodifestivalens programledare, komikern Nour El-Refai.

I programmet går Kjellman som vanligt grundligt igenom intervjuobjektets bakgrund - och finner bland annat frågetecken i komikerns barndom - där pappan var frånvarande.

– Vi var kära i mamma, alla barnen. Otroligt nära henne, hon har varit vårt allt. Vi har ju bara haft henne, säger Nour El-Refai i programmet.

"Jag saknade att vara normal"

Mamman skilde sig från pappan då familjen kom till Eslöv. Nour var bara några månader, och sedan dess har hon inte sett sin pappa.

– Som liten har jag aldrig saknat min pappa, jag vet ju inte hur han är som person. Men jag saknade att vara normal, säger Nour i programmet och berättar att hon som ensam kvinna med tre bröder fick växa upp fort och ta mycket ansvar hemma.

Nour berättar också om sina känslor inför kvällstidningar, och den ilska hon länge känt inför dessa. Hon pekar framför allt ut ett tillfälle då hon satt i en rättegång där en man som försökte våldta henne dömdes för sexuellt ofredande. Hon tar även upp sin tidigare medverkan i Melodifestivalen som exempel och riktar kritik mot bevakningen.

"Att vara" sänds lördagar 21.35 i TV3.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!