Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nour El Refai bekräftar: Gravid med Schyffert

Henrik Schyffert och Nour El Refai ska bli föräldrar.Foto: MIKAEL SJÖBERG

Nour El Refai är gravid med Henrik Schyffert.

Det bekräftar hon nu på Instagram.

”Nu vet ni! Men säg inget! Ska berätta för Henrik i kväll. Det är han som är pappan!” skriver Nour El Refai i sociala medier.

Nour El Refai, 31, och Henrik Schyffert, 51, ska bli föräldrar.

På söndagskvällen gav komikern och skådespelaren glädjebeskedet i sociala medier.

”Presenterar stolt min femmånadersbula! Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning. Nu vet ni! Men säg inget! Ska berätta för Henrik i kväll. Det är han som är pappan!” skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/ByNznSHp9UF/

I kommentarfältet strömmar gratulationerna in från bland annat skådespelaren Happy Jankell, programledaren Jenny Strömstedt, artisten Miss Li, skådespelaren Morgan Alling, författaren Jonas Gardell med flera.

Nour El Refai inställda sommarplan

Nyligen meddelade Nour El Refai att hon sjukskrivs under sommaren. 

Då ville stjärnan inte meddela orsaken i detalj.

”Ingen är ledsnare än jag över att min medverkan i Kung Lear måste ställas in. Jag kan inte vara med därför att jag är sjuk. På vilket sätt är privat, men jag är helt enkelt för sjuk för att jobba och har accepterat att jag måste sjukskrivas.” skrev hon i sociala medier och fortsatte:

”Det är en stor ångest att behöva ställa in. Ni kan lita på att det inte är något som sker lättvindigt. Jag är inte döende, ingen behöver oroa sig det minsta! Jag får hjälp från världens bästa sjukvård.”

Nour El Refai hade en roll i Shakespeares ”Kung Lear” som sätts upp på Romateatern på Gotland i sommar – men på grund av hennes tillstånd blev det nu ändrade planer.

Planerar att fortsätta som särbo – trots graviditet

Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i sex år – och lever som särbos.

I april gästade Nour El Refai ”Raw comedy-podden” med Mårten Andersson och berättade om hur hon såg på framtiden med sin partner.

– Nu har vi varit ihop i sex år, så det är inte jättekonstigt om vi skulle skaffa barn, men vi lever ändå särbo. Sen bor vi ihop väldigt mycket ändå, men vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha – även om vi skulle skaffa barn. Vi är jätteöverens, och det är fantastiskt. Det är den första person jag lever med som inte tycker det är konstigt att man vill vara särbo. Det är praktiskt och härligt, sa hon då i podden.

Expressen har sökt Nour El Refai och Henrik Schyffert som avböjt att kommentera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.