North West, 2, var klädd i vit tyllkjol och ballerinaskor när hon anlände till dansklassen. Jackan? Den är från superlyxiga Balmain. Foto: Stella PicturesNorth West, 2, var klädd i vit tyllkjol och ballerinaskor när hon anlände till dansklassen. Jackan? Den är från superlyxiga Balmain. Foto: Stella Pictures

North West, 2, var klädd i vit tyllkjol och ballerinaskor när hon anlände till dansklassen. Jackan? Den är från superlyxiga Balmain.

 Foto: Stella Pictures
"Jag sa - inga foton". Foto: Broadimage/Rex Shutterstock"Jag sa - inga foton". Foto: Broadimage/Rex Shutterstock

"Jag sa - inga foton".

 Foto: Broadimage/Rex Shutterstock
North West. Foto: Broadimage/Rex ShutterstockNorth West. Foto: Broadimage/Rex Shutterstock

North West.

 Foto: Broadimage/Rex Shutterstock

North West som ballerina – tystar fotograferna

Publicerad

North West brås på mamma och pappa.

Klädd i jacka från mammas favoritmärke mötte tvååringen och hennes barnflicka fotografer på väg till danslektion.

"Jag sa - inga foton!", säger den lilla ballerinan gulligt och bestämt.

North West liv är sannolikt inte som de flesta andras tvååringar.

Som dotter till Kim Kardashian West och Kanye West är hon omringad av lyx.

LÄS MER: North West matchar mamma Kim i bikerjacka.

Häromdagen fotograferades hon på väg till sin danslektion i Los Angeles. Tvååringen var klädd i gullig tyllkjol, ballerinakjol och skräddarsydd jacka från det lyxiga modehuset Balmain.

Jackan är sannolikt en gåva från Balmains designer Olivier Rousteing som är en nära vän till mamma Kim.

North West - härmar pappa?

Men det var möjligen pappa Kanye som lilla North härmade när hon mötte fotograferna utanför danslokalen. Kanye West har varit inblandad i flera bråk med paparazzifotografer och har till och med dömts till samhällstjänst sedan han gått till angrepp mot en fotograf.

North West fick dock bara gullighetspoäng när hon vänligt men bestämt ropade "Jag sa – inga foton" till de väntande fotograferna.

LÄS MER: Kim Kardashians mest vågade omslag?

Snart blir North West storasyster. Kim Kardashians och Kanye Wests andra barn är beräknat till slutet av 2015.

Missa inte den urgulliga videon:

Innehållet kunde inte laddas. Prova igen senare.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag