När Kim Kardashian och Kanye West dotter, North West fyllde ett år räckte inte ett random barnkalas. North fick en egen festival. Foto: Sharpshooter Images /SplashNär Kim Kardashian och Kanye West dotter, North West fyllde ett år räckte inte ett random barnkalas. North fick en egen festival. Foto: Sharpshooter Images /Splash
När Kim Kardashian och Kanye West dotter, North West fyllde ett år räckte inte ett random barnkalas. North fick en egen festival. Foto: Sharpshooter Images /Splash
Norths kalas kallades "Kidchella" och var som en barnsäkrad miniversion av Coachella. Foto: InstagramNorths kalas kallades "Kidchella" och var som en barnsäkrad miniversion av Coachella. Foto: Instagram
Norths kalas kallades "Kidchella" och var som en barnsäkrad miniversion av Coachella. Foto: Instagram
Mormor Kris Jenner la bland annat upp denna bild från festivalen – ett priserhjul i Kimyes trädgård. Foto: InstagramMormor Kris Jenner la bland annat upp denna bild från festivalen – ett priserhjul i Kimyes trädgård. Foto: Instagram
Mormor Kris Jenner la bland annat upp denna bild från festivalen – ett priserhjul i Kimyes trädgård. Foto: Instagram
Moster Kendall provåkte pariserhjulet. Foto: InstagramMoster Kendall provåkte pariserhjulet. Foto: Instagram
Moster Kendall provåkte pariserhjulet.  Foto: Instagram
Moster Kylie Jenner uppträdde på en av de skalförminskade scenerna på området. Foto: InstagramMoster Kylie Jenner uppträdde på en av de skalförminskade scenerna på området. Foto: Instagram
Moster Kylie Jenner uppträdde på en av de skalförminskade scenerna på området.  Foto: Instagram
Givetvis skalade man inte bort på "indianstilen" bara för att det var festival för en ettåring.Givetvis skalade man inte bort på "indianstilen" bara för att det var festival för en ettåring.
Givetvis skalade man inte bort på "indianstilen" bara för att det var festival för en ettåring.

North West första födelsedag – vild fest

Publicerad

Kim Kardashian och Kanye West tyckte huset var för litet.

Så de ordnade en födelsedagsfestival för North West, 1.

På det påkostade firandet fanns attraktioner som karuseller, två scener och en hårstylist, skriver TMZ.

Grattis, North West.

Du har inte bara fyllt ett år. Du har förmodligen slagit rekord i firande också.

När Kim Kardashian och Kanye West skulle fira dotterns ettårsdag tog de på sig spenderarbyxorna.

Paret byggde nämligen upp en hel festival på Kourtney Kardashians bakgård. Eventet döpte de till Kidchella, efter hippa Los Angeles-festivalen Coachella.

Och firandet var just som en minifestival. På området fanns hopborgar och karuseller. Man hade också hela två scener, där bland andra Kylie Jenner och Jaden Smith uppträdde, skriver TMZ.

Pappa Kanye marknadsförde sig själv

För att sätta en personlig prägel på det hela såg Kanye West till att erbjuda gästerna specialdesignade Kanye West-tröjor.

Ja, du läste rätt.

Artisten tog alltså tillfället i akt att sprida lite reklam för sig själv.

På fältet hade man byggt upp indiantält, där barnen fick ansiktsmålningar och håret flätat av en stylist. De fick också göra batiktryck, och klä sig i bandanas.

Menyn då?

Menyn var internationell

Ja, givetvis fanns det stånd där gästerna kunde förse sig med spanska bakverket churros, sockervadd och snow cones.

North West flög ensam till festen. Men för att vara på den säkra sidan hade föräldrarna ordnat med ett litet resesällskap. Kändisdottern flög första klass från New York till Los Angeles, tillsammans med ett entourage bestående av flera nannys, en assistent, Kanyes moster, en sjuksköterska – och en vakt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag