Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Norrmän ska rädda Berts nöjescenter

RÄDDAS AV NORRMÄN. Om Bert Karlssons nöjescenter går i konkurs ska parken drivas vidare.
GÖTEBORG. Fame World lever vidare trots eventuell konkurs.
Då tar norrmännen över.
- Vi gillar nöjesparken och vill utveckla den till något ännu större, säger Thor Bjørndal, vd för bolaget Axevalla Köpstaden AB.
I går kunde Expressen berätta att Bert Karlsson var helt knäckt efter att hans bolag blivit tvungna att ställa in betalningarna till de byggföretag som byggt upp hans nöjescenter Fame World i Skara.

Ska drivas som förut

Vad som händer i framtiden är ännu oklart, och en advokatfirma har kopplats in. Det är dock redan nu klart att Fame World lever vidare. Då tar nämligen norrmännen över. - Om det blir konkurs tar jag och min kollega över. Vi kommer att driva vidare nöjesparken som förut, säger Thor Bjørndal, vd för Axevalla Köpstaden AB och ägare av den fastighet som Fame World idag huserar i. Men även om konkursen skulle bli ett faktum för Bert Karlsson och hans företag Ancim AB är skivbolagsdirektören inte ute ur leken. - Jag hoppas att vi ska kunna jobba med Fame World tillsammans med Bert Karlsson och hans kollegor även om något sådant skulle inträffa. De är kreativa och duktiga människor som jag gillar, säger Thor Bjørndal.
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!