Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Noomi Rapaces kryptiska kärleks- besked efter ex-makens bröllopslycka

Noomi Rapace ger ett kärleksbesked – som väcker frågetecken.
Foto: JOHN RASIMUS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Noomi och Ola Rapace gick skilda vägar 2010 efter nio år som gifta.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND
Ola Rapace är nygift med Sonja Jawo.
Foto: Privat

Noomi och Ola Rapace gick skilda vägar 2010 – nu har han blivit blixtkär i Sonja Jawo och gift om sig.

Men när Noomi Rapace får frågan om sitt kärleksliv så är svaret kryptiskt.

– Jag har massor av vackra människor runt mig... säger hon till New York Post.

Skådespelarna Noomi Rapace, 39, och Ola Rapace, 47, var gifta i nio och år och har en 15-årig son tillsammans.

Sedan skilsmässan hösten 2010 har ingen av dem visat upp någon stadig partner. Men nyligen kom glädjebeskedet att Ola Rapace blivit upp över öronen kär och gift sig med sjuksköterskan Sonja Jawo, 38.

Enligt Ola Rapace hade han gett upp hoppet om kärleken när Sonja Jawo plötsligt kom in i hans liv för nio månader sedan. De träffades via en gemensam vän i Stockholm – samma natt friade han.

– Jag har mött den vackraste människan på planeten och då är man ju dum om man inte försöker få det seriöst, säger Ola Rapace.

”Massor av vackra människor”

För tio år sedan hyllades Noomi Rapace för sin sin roll som Lisbeth Salander i Millenium-triologin, och Hollywood fick upp ögonen för henne. Sedan sitt internationella genombrott arbetar hon världen över och har synts i storfilmer som ”Sherlock Holmes” och ”Prometheus”.

Karriären rullar som tåget, men hur det går med kärlekslivet är oklart. Senast Noomi Rapace kopplades ihop med en partner var 2015, då hon gick på röda mattan hand i hand med kickboxaren Sanny Dahlbeck, 28, men förhållandet avslutades kort därefter. 

I en intervju med New York Post får Noomi Rapace frågan om sin civilstatus – svaret är minst sagt kryptiskt.

– Jag är inte omgift, men jag har massor av vackra människor runt mig... säger hon med ett skratt.

Därför tog det slut mellan Ola och Noomi Rapace

Noomi Rapace berättar också för den amerikanska tidningen att hon är fullt dedikerad till sitt jobb. 

– Jag går in 100%, det finns inga gråzoner. Jag är gift med skådespeleriet och älskar det. Jag är beredd att göra i princip vad som helst, säger hon.

Ola Rapace har tidigare sagt att karriären kom mellan honom och Noomi Rapace, och att det var en anledning att förhållandet inte fungerade.

– Noomi var otroligt målstyrd på att komma högst upp i branschen. Det är inget fel med det, jag har värsta respekten för henne och den karriär hon har gjort. Verkligen. Vi är fortfarande vänner men för min del var det en del av det som gjorde det osexigt, att det handlade för mycket om karriären och för lite om drömmar, sa han i ”Schulman show” 2017.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.